Lähiverkko

Sinulle räätälöity lähiverkko­ratkaisu

Me Cinialla tarjoamme suorituskykyisen, turvallisen ja modernin lähiverkon toimistojenne ja toimipisteidenne edellytyksin. Erikoistumisemme kriittisiin tuotantoverkkoihin takaa, että palvelumme täyttää korkeatkin toimivuusvaatimukset.
Huolehdimme lähiverkostasi kokonaisvaltaisesti aina teknologiavalintoihin asti. Tarjontaamme kuuluu langattomien WLAN- sekä langallisten LAN-ratkaisuiden lisäksi esimerkiksi SDWAN- ja LAN-teknologiat yhdistävä kokonaisratkaisu. Vaihtoehtona on myös yhdistää SDWAN-, NGFW-, LAN- ja WLAN-laitteet samaan keskitettyyn hallintaan, jolla saadaan näkyvyys koko toimipistekokonaisuuden infraan.
cinia-icon-tietoverkkoratkaisut-white-12@1x Lähiverkkoratkaisumme koostuu aktiivilaitteista, toimituksesta ja hallintapalvelusta.
cinia-icon-tietoverkkoratkaisut-white-14@1x Saat käyttöösi nykyaikaisen, nopean ja luotettavan lähiverkkoratkaisun vuosiksi eteenpäin.
cinia-icon-tietoverkkoratkaisut-white-02@1x Palkittu ja ISO27001-sertifioitu Service Deskimme huolehtii verkkojemme valvonnasta 24/7.

Tutustu palveluihimme

Tarjoamme kaiken kokoisille yritykselle ja organisaatioille monipuoliset tietoverkkoratkaisut. Tutustu tarjontaamme ja valitse palveluistamme tarpeisiisi sopiva kokonaisuus.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Soita myyntiimme

Myyjämme auttavat sinua löytämään sopivan yritysverkkoratkaisun. Tavoitat myyntimme numerosta 029 300 8715

Soita meille

Kysy myyjiltämme

Voit myös olla suoraan myyjiimme yhteydessä joko puhelimitse tai sähköpostilla.

Katso yhteystiedot

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä meille yhteystietosi yhteydenottolomakkeella ja kerro, mistä ratkaisuista olet kiinnostunut.

Jätä yhteystietosi