Yhteydet pilvipalveluihin

Suojattu yhteys pilveen

Kun pilvipalveluiden käytettävyys kasvaa ratkaisevan tärkeäksi liiketoiminnallesi, pelkkä internetyhteys ei riitä luotettavaan tiedonsiirtoon. 

Yksityinen pilviyhteys liittää julkiset (public cloud) ja yksityiset (private cloud) pilvipalvelut osaksi yritysverkkoasi. Saat käyttöösi nopean, tietoturvallisen kaistan, joka ei ole riippuvainen julkisesta internetistä. Liikennöit keskitetysti Amazonin, Microsoftin, Googlen ja muiden palveluntarjoajien pilveen ja takaisin. 

cinia-icon-aika Vältä viiveitä ja ruuhkaa

Koko liiketoimintasi saattaa perustua siihen, että yrityksen pilviyhteydet toimivat. Internetissä kaikki kilpailevat samasta kapasiteetista, ja ruuhkatilanteissa yhteyden laatu vaihtelee. Viiveet turhauttavat käyttäjiä. Yksityinen yhteys pilvipalveluihin varmistaa, että sovelluksesi toimivat kuten pitää.

cinia-icon-suojaus Suojattu, tietoturvallinen pilviyhteys

Jos liikennöit julkipilveen julkisten internetyhteyksien kautta, et voi hallita reittiä ja ympäristöjä matkan varrella. Altistut jatkuville hyökkäysyrityksille. Yksityisen pilviyhteyden reitti on aina tarkasti optimoitu, eikä yhteydellä ole rajapintaa miljardien käyttäjien jakamaan julkiseen verkkoon.

cinia-icon-asiakaspalvelu Asiantuntijaneuvot suomeksi

Yksityisen pilvikaistan operaattorina vastaamme siitä, että yhteytesi toimii maasta ja maanosasta toiseen. ISO27001-sertifioitusta Service Desk -palvelustamme tavoitat aina osaavat tietoliikenneasiantuntijat ympäri vuorokauden. Teemme töitä yksinomaan yritysasiakkaiden kanssa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Soita myyntiimme

Myyjämme auttavat sinua löytämään sopivan yritysverkkoratkaisun. Tavoitat myyntimme numerosta 029 300 8715

Soita meille

Varaa tapaaminen

Haluaisitko keskustella haasteestasi asiantuntijan kanssa? Varaa maksuton verkkotapaaminen.

Varaa tapaaminen

Asiakastuki palvelee

Katso Cinian yritysasiakkaiden asiakastuen yhteystiedot. Sopimusasiat, palvelumuutokset ja laskutus.

Ota yhteyttä

Kolme tapaa ottaa yksityinen pilviyhteys käyttöön

Uusi tietoliikenneliittymä

  • Jos yritykselläsi ei ole käytössä muita Cinian tietoliikenneratkaisuja, voimme rakentaa privaattipilviyhteyden nykyisten yhteyksiesi rinnalle.
  • Palvelun toimitukseen kuuluu uusi fyysinen yhteys Cinian verkkoon sekä määritetyt virtuaaliyhteydet.
  • Muusta infrastruktuurista riippuen saat pilviyhteydet käyttöösi ilman katkoksia tai lyhyen, suunnitellun katkoksen jälkeen. 

Täydennä nykyistä palvelua

  • Jos käytössäsi on Cinian yritysverkko tai internetliittymä, voimme konfiguroida pilviyhteyden vaivattomasti osaksi palvelua.
  • Hyödynnämme olemassa olevia yhteyksiä Cinian verkkoon ja täydennämme niitä.
  • Käyttöönotto onnistuu tavallisesti ilman katkoksia noin 5 arkipäivässä.

Muokkaa nykyisiä ratkaisuja 

  • Korvaako uusi pilviyhteys aiemman ratkaisun, kuten internetin yli toimineen VPN-tunnelin pilvipalveluihin? Hyödynnetäänkö se jatkossa varayhteytenä? Etsimme parhaat ratkaisut kanssasi.
  • Kokonaisuus muodostuu uudesta tai olemassaolevasta liityntäyhteydestä sekä lisävirtuaaliyhteyksistä.
  • Uuden yhteyden käyttöönottoa edeltää ennalta sovittu, lyhyt huoltokatko.

Valmiina huolehtimaan tietoverkkojesi kokonaisuudesta

Nopea, tehokas ja turvallinen kokonaisuus on enemmän kuin osiensa summa. Cinialta saat yrityksellesi tietoliikenneratkaisut sekä kotimaassa että kansainvälisesti. Valvomme yhteyksiäsi 24/7, jotta liiketoimintasi voi jatkua ilman keskeytyksiä.

Asiantuntijamme ovat erikoistuneet vaativiin ammattilaisympäristöihin. Saman katon alta saat internetyhteydet, kriittisten tuotantoverkkojen IoT- ja OT-ratkaisut, sekä yhteydet pilveen ja konesaleihin, mutta myös kattavat valvonta- ja kyberturvallisuuspalvelut. Teemme yhteistyötä lähes kaikkien kotimaisten operaattoreiden kanssa ja edustamme useita eri laitevalmistajia.

Tietoverkkoratkaisuja vaativiin ammattilaisympäristöihin – Lue lisää:

Kuinka voimme auttaa?

Jätä yhteystietosi tai kysymyksesi ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.