Yritysverkot ja lähiverkot

Turvaa tiedon liikkuminen yrityksesi sisällä

Lähiverkko jatkaa siitä pisteestä, johon yritysliittymä tuo internetin. Langaton tai langallinen sisäverkkoratkaisu liittää päätelaitteet toisiinsa tietoturvallisesti ja toimintavarmasti.

Yritysverkko vie lähiverkon idean toimiston seinien ulkopuolelle. Se yhdistää kaikkien toimipisteidesi tietoliikenteen samaan yksityiseen verkkoon (VPN), halki Suomen tai kansainvälisesti.

Useita toimipaikkoja, yksi sopimus Kokonaisvaltainen kumppanuus

Kuka korjaa ongelman? Jos eri toimipaikoilla on sopimuksia eri kumppanien kanssa, oikean kontaktin löytäminen aiheuttaa päänsärkyä. Cinia huolehtii verkoistasi kokonaispalveluna tietoliikenneyhteydestä päätelaitteisiin. Sijainneista riippumatta.

Nopeaa apua ammattilaisilta Asiantuntijaneuvot suomeksi

Kun tarvitset nopeita vastauksia, saat langan päähän heti osaavan tietoliikenneasiantuntijan. Cinian ISO27001-sertifioitu Service Desk palvelee asiakkaita 24/7/365 vahvalla teknisellä osaamisella. Teemme töitä yksinomaan yritysasiakkaiden kanssa.

Tulevaisuudenkestävät yhteydet Korkea tietoturvan taso

Kyberhyökkäyksiin varautuminen on yritys- ja lähiverkkojen ylläpidon kovaa ydintä. Valvonnan lisäksi pidämme arkkitehtuurit ja laitteet ajan tasalla. Cinialta saat myös poikkeuksellisen laajat tietoturvapalvelut vaativiin ammattilaisympäristöihin. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Soita myyntiimme

Myyjämme auttavat sinua löytämään sopivan yritysverkkoratkaisun. Tavoitat myyntimme numerosta 029 300 8715

Soita meille

Varaa tapaaminen

Haluaisitko keskustella haasteestasi asiantuntijan kanssa? Varaa maksuton verkkotapaaminen.

Varaa tapaaminen

Asiakastuki palvelee

Katso Cinian yritysasiakkaiden asiakastuen yhteystiedot. Sopimusasiat, palvelumuutokset ja laskutus.

Ota yhteyttä

Valmiina huolehtimaan tietoverkkojesi kokonaisuudesta

Yrityksen tietoverkkoratkaisuissa ei kannata tyytyä valmispaketteihin. Nopea, tehokas ja turvallinen lopputulos syntyy etsimällä ne vaihtoehdot, jotka vastaavat liiketoimintasi tarpeita. 

Asiantuntijamme ovat erikoistuneet vaativiin ammattilaisympäristöihin. Saman katon alta saat internetyhteydet, yritys- ja lähiverkot sekä IoT- ja OT-ratkaisut, mutta myös yhteydet pilveen ja konesaleihin sekä kattavat valvonta- ja kyberturvallisuuspalvelut. Teemme yhteistyötä lähes kaikkien kotimaisten operaattoreiden kanssa ja edustamme useita eri laitevalmistajia.

Suunnittelu, toimitus ja jatkuva hallinta

Liiketoimintaasi sopivat teknologiat

  • WLAN, LAN, vai sittenkin SD-WAN- ja LAN-teknologioiden yhdistelmä? Liikkuva lähiverkko vai perinteinen toimisto? Paras ratkaisu riippuu tilanteesta. 
  • Suojattu yritysverkko (VPN) hyödyntää teknologia- ja operaattoririippumattomasti mm. MPLS- , 4G-, MultiSP- ja kuituyhteyksiä toimipisteiden välillä.
  • Yhdistä eri verkkolaitteet (mm. SD-WAN, NGFW, LAN ja WLAN) samaan keskitettyyn hallintaan, ja saat näkyvyyden koko toimipistekokonaisuuden infraan.

Valvonta ja jatkuva kehittäminen

  • Voit keskittyä ydinliiketoimintaasi, kun huolehdimme verkkoympäristöistä puolestasi, vuorokauden ympäri.
  • Vastaamme virtuaalisten ratkaisuiden päivittämisestä mutta myös fyysisen laitekannan ylläpidosta ja uusimisesta.
  • Tulevaisuudenkestävät, turvalliset lähi- ja yritysverkot ovat arkkitehtuureiltaan joustavia ja valmiita mukautumaan muutokseen.

Vaivaton siirtymä kumppanilta toiselle

  • Cinialla on koetellut toimintamallit, joiden avulla operaattorin vaihdos onnistuu kivuttomasti.
  • Nimetty projektipäällikkö huolehtii, että siirtymävaihe sujuu kerralla oikein.

Yhteyksien tietoturva

Kaikkiin yhteyksiimme on saatavilla VPN-, palomuuri- ja palvelunestohyökkäyksien torjuntapalveluita. Lisäksi tarjoamme kattavan valikoiman tietomurtojen havannointiin ja reagointiin keskittyviä kyberturvallisuusratkaisuja.
 

Suojaa tietoverkot kyberuhkilta

Yritys- ja lähiverkot – Lue lisää

Kuinka voimme auttaa?

Jätä yhteystietosi tai kysymyksesi ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Voit myös varata ajan suoraan ajanvarauskalenteristamme.