Skip to main content
Takaisin

Nestor Cables arvostaa toimintavarmoja tietoliikenneyhteyksiä

Nestor Cables arvostaa toimintavarmoja tietoliikenneyhteyksiä

Tietoliikenne- ja teollisuuskaapeleita sekä valokaapelitarvikkeita kehittävä, valmistava ja myyvä Nestor Cables Oy on ollut Cinian asiakas vuodesta 2017 lähtien. Kun Nestor Cablesilla tuli ajankohtaiseksi kilpailuttaa tietoliikenneyhteyksien toimittajia, oli Cinia mukana neuvotteluissa isojen valtakunnallisten operaattoreiden lisäksi.

”Jos yhteydet eivät pelaa, niin sitten sitä ollaan kädettömänä”

Cinia vakuutti Nestor Cablesin ennen kaikkea kilpailukykyisillä hinnoillaan, mutta myöhemmin kiitosta ovat saaneet myös Cinian tarjoamien yhteyksien nopeus ja toimintavarmuus. Pääyhteytenä toimivan valokuituliittymän lisäksi Cinia toimittaa yhtiölle varayhteyden, joka toimii täysin mobiilisti. Aikaisempaan ADSL-yhteyteen verrattuna uuden varayhteyden etuna on sen luotettavuus:

"Jos kaivinkone tehtaan nurkalla kaivaa kuitukaapelin rikki niin samalla se kaivaa sen perinteisen varayhteyden rikki. Nyt kun yhteys on langaton, pääsemme nopeasti tukiasemaan kiinni", kertoo Nestor Cablesin hallinto- ja talousjohtaja Sakari Määttä mobiilivarayhteydestä.

Nestor Cablesille toimivat tietoliikenneyhteydet ovat liiketoiminnan kannalta elinehto. Yhtiön ERP-järjestelmä toimii pilvipalveluna ja jos nettiyhteys katkeaa, ei toiminnanohjausjärjestelmään saada yhteyttä. Toisin sanoen ”jos yhteydet eivät pelaa, niin sitten sitä ollaan kädettömänä”, kuten Nestor Cablesilta todetaan.

Lue lisää: Varayhteys turvaa liiketoiminnan jatkuvuuden


Hyvät yhteydet tunnistaa siitä, ettei niitä edes huomaa

Nestor Cablesilla ollaan tyytyväisiä siihen, että Cinian toimittamat internetyhteydet ovat toimineet niin moitteettomasti, että niiden olemassa oloa ei edes huomaa.

"Kun päätös tehtiin, että vaihdetaan palvelun tuottajaa, niin ainut asia oli, että asentajan kanssa sovittiin, milloin hän tulee ja käytiin ovi aukaisemassa, että hän pääsee konehuoneeseen. Sen jälkeen ei ole tarvinnut asiaa miettiä", kertoo Sakari Määttä.

Sinua voisi kiinnostaa