MAHDOLLISUUDET CINIALLA

Cinialaiset

Cinialla työskentelee IT-alan asiantuntijoita sekä verkko- ja yhteyspalveluissa että ohjelmistopalveluissa. IT-alan monipuolisia palveluita tarjotaksemme Cinialla työskentelee asiantuntijoita monenlaisessa roolissa, muutamana esimerkkinä ohjelmistokehittäjä, tietoliikenneinsinööri, projektipäällikkö, IP-suunnittelija ja koodaava arkkitehti.

Tukitoiminnoissa työskentelee talouden, viestinnän, HR:n ja tietohallinnon ammattilaisia eri tehtävissä.

Cinia kasvaa jatkuvasti. Etsimme tiimeihimme tekijöitä, jotka ottavat vastuuta, kehittävät omaa työtään ja yhteisiä toimintatapojamme. Erityinen tarve on ohjelmistokehittäjille eri rooleissa.

Teemme uusia avauksia myös etujen ja aktiviteettien puolella. 


Työskentelyä siivittää ja tauottaa erilaiset cinialaisten Cinia-kerhot, kuten lajinvalintakerho ja oheisella videolla esiintyvä teekerho.

Cinian ohjelmistoratkaisuyksikkö toteuttaa räätälöityjä ohjelmistoratkaisuja ja digitaalisia palveluita yksityiselle ja julkisellekin sektorille. Tampereen toimipisteen erityisosaamisalueena ovat teollisuuden ja terveydenhuollon sovellukset. Jukka Hornborg kertoo lisää toimipisteessä toteutetuista projekteista, teknologiavalinnoista sekä vahvuuksista. Lue haastattelu.


Miten kesäkoodarit perehdytetään työhön Cinialla? Mikä oli kesäkoodarimme Axelin ensimmäinen ohjelmointikieli? Entä mitä muuta Axel on oppinut kesäkoodarin pestissä? Kuuntele kesäkoodarina Cinialla 2019 aloittaneen Axel Baumgartnerin haastattelu.


Kehittäjä Mikko kertoo miten hän päätti hakea Cinialle töihin ja miten työt alkoivat.

Mitä tarjoamme

Kulttuuriimme kuuluu olennaisena osana cinialaisten vaihtelevien elämäntilanteiden huomioiminen. Pyrimme siihen, että jokainen voi sovittaa yhteen työn, perhe-elämän ja vapaa-ajan toivomallaan tavalla.

Osaavien ja kivojen työkavereiden sekä itsenäisten ja vastuullisten työtehtävien lisäksi saat meiltä mm. tukea liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin, kattavan työterveyshuollon / hoitokuluvakuutuksen, mahdollisuuden kouluttautua ja kehittää osaamistasi, sairaan lapsen hoitopalvelun sekä tietysti modernit työvälineet ja työtilat (Helsinki, Riihimäki, Tampere, Jyväskylä).

Katso avoimet työpaikat

Tehtävän nimi Kaupunki Hakuaika päättyy
Avoin hakemus - Jyväskylä Jyväskylä 31.12.2020
Avoin hakemus - Tampere Tampere 31.12.2020
Kokenut ohjelmistokehittäjä Tampere 31.03.2020
DevOps Engineer Helsinki 31.03.2020
Front-end -developer Helsinki 31.03.2020
Kokenut ohjelmistosuunnittelija - Helsinki Helsinki 31.03.2020
Avoin hakemus - Helsinki Helsinki 30.12.2020
Test Automation & RPA Lead Helsinki 31.03.2020
Tuotepäällikkö, Kyberpalvelut Helsinki, Riihimäki 05.04.2020
Ohjelmistokehittäjä - Jyväskylä Jyväskylä 31.03.2020
Projektipäällikkö Jyväskylä 31.03.2020
Software Architect Jyväskylä 30.03.2020
Delivery manager, International & Domestic Carriers and CSPs Helsinki, Riihimäki 05.04.2020
Tietoturva-asiantuntija Riihimäki 29.03.2020

Instagram @ciniafinland

Instagramiin