Mahdollisuudet Cinialla

CINIALAISET

Cinialla työskentelee IT-alan asiantuntijoita sekä verkko- ja yhteyspalveluissa että ohjelmistopalveluissa. IT-alan monipuolisia palveluita tarjotaksemme Cinialla työskentelee asiantuntijoita monenlaisessa roolissa, muutamana esimerkkinä ohjelmistokehittäjä, tietoliikenneinsinööri, projektipäällikkö, IP-suunnittelija ja koodaava arkkitehti.

Tukitoiminnoissa työskentelee talouden, viestinnän, HR:n ja tietohallinnon ammattilaisia eri tehtävissä.

Cinia kasvaa jatkuvasti. Etsimme tiimeihimme tekijöitä, jotka ottavat vastuuta, kehittävät omaa työtään ja yhteisiä toimintatapojamme. Erityinen tarve on ohjelmistokehittäjille eri rooleissa.

Teemme uusia avauksia myös etujen ja aktiviteettien puolella. 

Miten kesäkoodarit perehdytetään työhön Cinialla? Mikä oli kesäkoodarimme Axelin ensimmäinen ohjelmointikieli? Entä mitä muuta Axel on oppinut kesäkoodarin pestissä? Kuuntele kesäkoodarina Cinialla 2019 aloittaneen Axel Baumgartnerin haastattelu.

Kehittäjä Mikko kertoo miten hän päätti hakea Cinialle töihin ja miten työt alkoivat.

Työskentelyä siivittää ja tauottaa erilaiset cinialaisten Cinia-kerhot, kuten lajinvalintakerho ja oheisella videolla esiintyvä teekerho.

Mitä tarjoamme

Kulttuuriimme kuuluu olennaisena osana cinialaisten vaihtelevien elämäntilanteiden huomioiminen. Pyrimme siihen, että jokainen voi sovittaa yhteen työn, perhe-elämän ja vapaa-ajan toivomallaan tavalla.

Osaavien ja kivojen työkavereiden sekä itsenäisten ja vastuullisten työtehtävien lisäksi saat meiltä mm. tukea liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin, kattavan työterveyshuollon / hoitokuluvakuutuksen, mahdollisuuden kouluttautua ja kehittää osaamistasi, sairaan lapsen hoitopalvelun sekä tietysti modernit työvälineet ja työtilat (Helsinki, Riihimäki, Tampere, Jyväskylä).

Katso avoimet työpaikat

Tehtävän nimi Kaupunki Hakuaika päättyy
Kokenut ohjelmistokehittäjä Jyväskylä 31.12.2019
Test Engineer Helsinki 30.11.2019
Test Engineer Tampere 30.11.2019
Kokenut Java-kehittäjä, Helsinki Helsinki 31.12.2019
Software Architect Jyväskylä 30.11.2019
Avoin hakemus - Tampere Tampere 31.12.2019
Avoin hakemus - Jyväskylä Jyväskylä 31.12.2019
Front-end -developer Helsinki 30.11.2019
Software Architect Helsinki 30.11.2019
Kesäkoodari, Helsinki Helsinki 15.12.2019
Jaa

Instagram @ciniafinland

Instagramiin