Avoimet työpaikat

Avoin hakemus: harjoittelu-, työkokeilu- tai työssäoppimispaikka

Cinia

Cinian ohjelmistoratkaisut lyhyesti: Rakennamme asiakaskohtaisia ohjelmistoratkaisuja liikenteen ja logistiikan, valmistavan teollisuuden (IoT), turvallisuusalan ja julkisen sektorin toimijoille. Meillä työskentelee yhteensä n. 120 sovelluskehityksen asiantuntijaa Helsingissä, Tampereella ja Jyväskylässä. Liiketoimintamme on kasvavaa ja kannattavaa perustuen pitkäaikaisiin asiakkuuksiin ja korkeaan asiakastyytyväisyyteen.

Tehtävän kuvaus

Etsitkö paikkaa työharjoitteluun, työkokeluun tai työssäoppimisjaksolle?


Olemme aina kiinnostuneita vahvistamaan Cinian ohjelmistokehityksen tiimiä uusilla joukkuepelaajilla. Aina vapaita harjoittelupaikkoja ei ole, mutta voit jättää hakemuksen, niin katsomme, onko meillä profiilillesi sopivia mahdollisuuksia. 

Kerro meille kiinnostuksen kohteistasi sekä ydinosaamisestasi ja mitä haluaisit oppia lisää. Meillä pääset toteuttamaan yhteiskunnan kannalta merkityksellisiä digitaalisia palveluita ja operatiivisia järjestelmiä joihin usein kohdistuu tavanomaista korkeampia vaatimuksia käytettävyyden, suorituskyvyn ja tietoturvan suhteen. Pääset hyödyntämään omia vahvuuksiasi sekä puskemaan osaamisesi rajoja eteenpäin kiinnostuksesi mukaan. Viihdyt meillä varmasti, jos sinua kiinnostaa moderni mikropalveluarkkitehtuuri, pilvipohjaiset ratkaisut, rajapintakehitys ja integraatiot.

Tällä hetkellä työskentelemme etätyömallissa, mutta normaalioloissa työskentelemme pääasiassa omalta toimistolta käsin Helsingissä, Tampereella tai Jyväskylässä. Viihtyisillä toimistoillamme on modernit työvälineet ja ergonomiset työpisteet. 

Jätä hakemus, jossa kerrot taustoista, osaamisestasi sekä mahdollisesta aiemmasta työkokemuksestasi:
  • Kuulemme mielellämme osaamisestasi, mistä tulet ja minne urallasi olet menossa.
  • Kerro hakemuksessa, missä opiskelet tai minkä tahon kautta etsit kokeilu- tai oppimispaikkaa.
  • Kerro myös, mille ajankohdalle etsit harjoittelu/kokeilupaikkaa ja missä kaupungissa haluaisit sen suorittaa.
  • Muista liittää kaikki tarvittavat liitteet (CV, hakemus, mahdolliset koulutustarjoajan/oppilaitoksen lisätiedot jne.).

Mikäli harjoittelujaksollasi on ennalta määrätty ajankohta, pyrimme selvittämään parin viikon kuluessa hakemuksen saapumisesta, onko meillä tarjota osaamisellesi ja profiilillesi sopivaa tekemistä. Meille on tärkeää, että pystymme takaamaan harjoittelulle hyvät puitteet, sopivaa tekemistä sekä riittävät ohjausresurssit. Siksi harjoittelupaikkoja on tarjolla epäsäännöllisesti. Täytämme mahdolliset harjoittelu/kokeilu/työssäoppimispaikat aina tilanteen salliessa. 

Huom! Kesän 2021 kesäkoodarihaku on päättynyt helmikuussa ja kesätyöpaikat täytetty. 

Mikäli haluat keskustella harjoittelupaikkahausta, ota yhteyttä Ilona Lapinkylä, etunimi.sukunimi@cinia.fi, 040 570 5000.

Työsuhdetyyppi

Määräaikainen työsuhde

Työn laatu

Kokopäiväinen

Sijainnit

Helsinki, Jyväskylä, Tampere

Hakuaika

08.03.2021 - 31.12.2021