Avoimet työpaikat

Avoin hakemus - Helsinki

Cinia

Cinia rakentaa ohjelmistoratkaisuja liikenteen ja logistiikan, valmistavan teollisuuden (IoT), turvallisuusalan ja julkisen sektorin toimijoille. Toteutamme asiakkaillemme omaan näkemykseemme perustuvia ratkaisuja, tiimin itse valitsemilla teknologioilla, omalta toimistoltamme Ilmalasta työskennellen. Tarjoamme toimittamiimme ohjelmistoihin myös jatkuvat ylläpito- ja tukipalvelut.


Tehtävän kuvaus

Olemme kiinnostuneita vahvistamaan Cinian ohjelmistokehityksen tiimiä uusilla joukkuepelaajilla. Kerro meille kiinnostuksen kohteistasi sekä ydinosaamisestasi ja mitä haluaisit oppia lisää.

Toteutamme omaan näkemykseemme perustavia ratkaisuja tiimin valitsemilla teknologioilla omalta toimistoltamme työskennellen. Meillä pääset rakentamaan digitaalisia palveluita ja operatiivisia järjestelmiä joihin usein kohdistuu tavanomaista korkeampia vaatimuksia käytettävyyden, suorituskyvyn ja tietoturvan suhteen.

Pääset hyödyntämään omia vahvuuksiasi sekä puskemaan osaamisesi rajoja eteenpäin kiinnostuksesi mukaan. Viihdyt meillä varmasti, jos sinua kiinnostaa moderni mikropalveluarkkitehtuuri, pilvipohjaiset ratkaisut, rajapintakehitys ja integraatiot. Vaikka teemme paljon Java Spring Boot -projekteja Angular- tai React-frontilla ja ne pyörivät melko usein Docker-konteissa AWS:ssä, niin arvostamme monipuolista teknistä taustaa varsinkin avoimen lähdekoodin teknologioista. Meillä on mahdollista kehittyä ammatillisesti ja lisätä osaamistaan, saat kollegoiksi asiansa osaavat ja pätevät työkaverit sekä hyvän yhteishengen tehdä töitä.

Laita avoin hakemus, kuulemme mielellämme osaamisestasi, mistä tulet ja minne urallasi olet menossa.

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Työn laatu

Kokopäiväinen

Sijainnit

Helsinki

Hakuaika

21.01.2020 - 31.12.2021