<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=3152154&amp;fmt=gif">
Skip to main content

Trainee-ohjelma Cinia Boost Academy

Lennokas lähtö ohjelmistokehityksen asiantuntijaksi.

boost-academy-hero

Mikä on Cinia Boost Academy?

Hei sinä urasi alkutaipaleella oleva ohjelmistoalan talentti, tervetuloa mukaan Cinian omaan trainee-ohjelmaan! Cinia Boost Academy on kesälle sijoittuva palkallinen harjoittelujakso. Harjoitustyö ja asiakasprojektit antavat eväät monipuolisiin ohjelmistoalan tehtäviin.

Cinia Boost Academyssa hyödynnät opintojasi ja mahdollista aikaisempaa kokemustasi alalta. Vastuulliset ja mielekkäät työtehtävät luovat pohjan ammatilliselle kasvullesi.

 • cinia-boost-academy

  Kenelle trainee-ohjelma sopii?

  Cinia Boost Academy on suunnattu opintojen loppuvaiheen opiskelijoille sekä alanvaihtajille, joilla on jo jonkin verran kokemusta ohjelmistokehityksestä. Trainee-ohjelman aikana syvennyt front end- ja back end -teknologioihin, alan parhaimpiin käytäntöihin sekä asiakas- ja tiimityöhön yhdessä muiden ohjelmistoalan ammattilaisten kanssa. Emme hae valmista pakettia – asenne ja halu oppia ratkaisee!

Mitä Cinia Boost Academy tarjoaa sinulle?

Cinia Boost Academy on enemmän kuin tavallinen harjoittelu. Yleisen perehdytyksen lisäksi saat valmennusta Cinialla käytössä oleviin teknologioihin ja toimintamalleihin. Tukea saat kokeneilta asiantuntijoilta ja käytännön harjoituksista. Laitamme yhdessä työvälineesi kuntoon ja testaamme niitä jaksoon kuuluvan harjoitustyön aikana. 

Harjoitustyön jälkeen siirryt loppukesäksi tositoimiin ja pääset osaksi Cinian omia kehitystiimejä. Cinia Boost Academy -historian aikana moni on jäänyt meille töihin myös kesän jälkeen.

Saat ammatillista tukea koko ohjelman ajan – yksin ei tarvitse pärjätä! 

 • Trainee-ohjelma on palkallinen.
 • Yhteistä kickstartia seuraa tarkasti suunniteltu perehdytys ja ammatillinen tuki koko ohjelman ajan.
 • Työskentelet  oikeissa asiakasprojekteissa – meillä halutaan panostaa osaamisen kehittymiseen ja asiantuntijaksi kasvamiseen.
 • Saat käyttöösi laadukkaat työvälineet sekä perehdytyksen alan ajankohtaisiin toimintamalleihin.

Mentorointi Cinialla – Jatkuvan oppimisen kulttuuri

Jokainen trainee saa kesän ajaksi tuekseen oman mentorin. Mentori ja mentoroitava tekevät yhdessä mentorointisopimuksen, joka varmistaa oppimisen tuen. Luodaan yhdessä tavoitteet, jotka on tehty saavutettaviksi! Jatkuvan oppimisen kulttuuri hyödyttää kaikkia, uransa alkupuolella olevia ja kokeneita tekijöitä. Oppiminen on vastavuoroista ja jatkuvaa – juniorit tuovat uutta näkemystä tekemiseen, kokeneet seniorit voivat reflektoida tuttuja toimintamalleja uudelleen.

 • Trainee –ohjelman aikana saat oman mentorin harjoitustyöhön sekä asiakasprojektiin.
 • Oppimisen tuki perustuu sopimukseen, jossa luodaan yhteiset tavoitteet mentoroinnille.

Lue lisää mentoroinnista sekä projektitiimin työskentelystä

 • _46B9454-web

  Kokemuksia Cinia Boost Academysta

  Cinia Boost Academyn ovista asteli syksyn raikkaisiin tuuliin yhteensä kymmenen ohjelmistoalan nuorta osaajaa yhtä kokemusta rikkaampana. Cinian oman trainee-ohjelman aikana he olivat tutustuneet alan teknologioihiin ja työtapoihin. Mitä osallistujien palaute kertoo Cinia Boost Academysta?

Heräsikö kysyttävää?

Haluatko kuulla lisää Trainee-ohjelmastamme ja mahdollisuuksista Cinialla? Ota meihin yhteyttä - vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin.