20.10.2020 16:03

Cinia avasi toimipisteen Kuopioon

Palvelemme nyt Savon seudun yritysasiakkaita Cinian Kuopion toimistosta käsin, joka sijaitsee Kauppakeskus Aapelin kolmannessa kerroksessa osoitteessa Kauppakatu 28 B, 70110 Kuopio. Samassa toimistossa toimivat muun muassa Savon Yrittäjät, Kuopion Yrittäjät, Kuopionseudun Uusyrityskeskus sekä lukuisat paikallista yrittäjyyttä tukevat hankkeet.

Monille tuttu mies Savon yritysten tukena

Viime keväänä nimetty Kuopion myyntivastaava Petri Markkanen ottaa asiakkaat huomaansa varmuudella. Markkanen lieneekin usealle savolaiselle yrittäjälle tuttu kasvo: hän toimi vuosituhannen alussa SavoGrow-kehitysyhtiössä teknisenä tuottajana sekä digikehityshankkeissa kouluttajana ja yritysneuvojana. Viime vuosikymmenen Markkasen piti kiireisenä oma kivijalkakauppa Vesannolla. IT-tarvikkeiden ja kodintekniikan lisäksi myyntiartikkeleihin kuuluivat myös valokuituliittymät Savon Kuidulta – jonka palveluntarjoajana Kuopiossa toimii Cinia.

Cinia-petri-markkanen-750x500

– Cinian vahvuus tietoverkko- ja kyberturvallisuuspalveluiden tarjoajien joukossa on tietty ketteryys, kun ei olla megaluokan toimija. Suhteessa muihin meillä on aika pieni porukka keskittynyt hoitamaan asiakkuuksia, jolloin asiakas pysyy paremmin hanskassa ja pystytään oikeasti palvelemaan paremmin. Sitten toisaalta meillä on taustalla vahvat hartiat, Petri toteaa.

Cinia toteuttaa koko Suomen digitalisointia tarjoamalla yhteyksiä yritysasiakkaiden lisäksi kymmenille alueellisille kuituverkoille Cinian runkoverkkoa hyödyntäen.

– Meidän palvelua on jo se, että halutaan selvittää vaatimukset ja mahdollisuudet. Niiden perusteella tarjotaan ratkaisua, eikä ole vain lista palveluja, että mitä meillä on tarjolla. Me tarjotaan ymmärrettävää analyysia siitä, miten yritysten kannattaa edetä netin sekä muiden tietoliikenneratkaisuiden suhteen, Petri jatkaa.