29.6.2020 10:00

Cinia on nyt AWS Direct Connect Service Delivery -kumppani

Pilvipalvelut ovat avainasemassa mahdollistamassa kustannustehokkaita ICT-palveluja ja ketterää työskentelyä. Cinia on AWS-kumppanina toimittanut AWS Direct Connect -yhteyksiä jo vuodesta 2017 osana Cinia cMatrix -pilviyhteyspalvelua.

Cinia on nyt saavuttanut uuden AWS Direct Connect Service Delivery -kumppanuustason. Nimityksen saamiseksi APN-kumppanilta (AWS Partner Network) edellytetään syvällistä tietoa ja asiantuntemusta AWS-ratkaisujen toimittamisesta asiakkaille.

Nimityksen myötä olemme kasvattaneet rooliamme pilviyhteyspalvelukumppanina, joka mahdollistaa entistä monipuolisempien pilviyhteyksien toimittamisen asiakkaillemme. Suomessa toimii tällä hetkellä vain kourallinen APN-kumppaneita ja Cinia on niistä ensimmäinen suomalainen yritys, joka on hyväksytty mukaan APN-kumppanuusohjelmaan.

Asiakkaille tämä näkyy entistä nopeampina yhteyksinä ja mahdollisuutena toimittaa myös Transit Gatewayn vaatimat suurikapasiteettiset (1-10 Gbit/s) yhteydet. Voimme jatkossa tarjota isompiinkin ympäristöihin kustannustehokkaita, korkeakapasiteettisia yhteyksiä sekä joustavia, asiakastarpeeseen soveltuvia ratkaisuja.

Transit Gateway mahdollistaa usean erillisen Direct Connect -yhteyden korvaamisen yhdellä vähintään 1 Gbit/s yhteydellä. Tämä helpottaa hallinnointia ja tuo säästöjä varsinkin, jos käytössäsi on lukuisia AWS-tilejä tai virtuaalisia yksityispilviä (Virtual Private Cloud, VPC). Jaettu Direct Connect -kokonaiskapasiteetti on tehokkaammin ja joustavammin käytettävissä eri pilviresurssien kesken.

Tuotamme asiakkaille Cinia cMatrix -pilviyhteyspalvelun avulla suoran julkisen verkon ohittavan yhteyden AWS-pilvipalveluun hyödyntämällä Cinian nopeaa kansainvälistä runkoverkkoa ja AWS Direct Connect palvelua. Asiakkaamme hyötyvät alemmista AWS:n datan siirtomaksuista, parantuneesta tietoturvasta sekä Cinian runkoverkon tuomasta optimoidusta suorituskyvystä ja palvelutasotakuusta.

AWS Direct Connect on pilviyhteyspalvelu, joka on tunnettu ennustettavasta suorituskyvystä, ketteryydestä ja skaalautuvuudesta. Palvelun käyttämisellä on merkittäviä etuja, mukaan lukien maailmanlaajuisesti yhdenmukainen käyttökokemus ja kustannussäästöt verrattuna Internet-pohjaisiin pilviyhteyksiin.

Lisätietoja:

Jari Rautiainen, tuotepäällikkö, Cinia Oy
Puh. +358 40 862 6946, etunimi.sukunimi@cinia.fi