1.6.2021 14:09

Minkälaisten ohjelmistoprojek­tien parissa cinialaiset tekevät töitä? ­Tutustu tarinoihin ja tarkista avoimet työpaikat

Me cinialaiset olemme rentoja ja mukavia asiantuntijoita, joiden tehtävänä on toteuttaa monimutkaisia ja vaativia ratkaisuja. Mitä se käytännössä tarkoittaa?

Juuri nyt tilauskantamme kasvaa niin nopeasti, että käynnissä on useampikin rekry yhtä aikaa. Kokosimme tälle sivulle asiakastarinoita ja blogitekstejä, joiden avulla voit vilkaista lähemmin, minkälaisia työpäivämme ovat!

Asiakasprojektit

Oletko yksi niistä, joita motivoivat merkitykselliset ja yhteiskunnan toimintojen kannalta tärkeät asiakkuudet? Kun harkinnassa on avoin työpaikka – olit sitten ohjelmistoarkkitehti, ohjelmistokehittäjä tai testausautomaation spesialisti – saatat löytää omia kiinnostuksenkohteitasi näiden teemojen joukosta:

Jos terveydenhuolto ja ohjelmistoratkaisut ovat sinun juttusi, haluat ehkä lukea lisää TAYSin haavarekisteristä tai glaukoomapotilaiden hoidon seurantaa helpottavasta Icare CLINIC -palvelusta? Asiakkainamme on myös järjestöjä, kuten Suomen Sydänliitto, jonka kanssa olemme kehittäneet Neuvokas Perhe -palvelua. Olemme myös mukana tuottamassa UNA Ytimen Tilannekuvaa.

Teemme monipuolisesti töitä IoT-sovellusten parissa. Supermarketien kassa-alueilta tuttu Checkmark hyödynsi Cinian palvelumuotoiluosaamista, Antti-Teollisuus Oy:n kanssa olemme kehittäneet pilvipohjaista etähallintaa viljankäsittelyyn. AGCO ennakoi maatalouskoneiden huoltotarpeita meidän avullamme.

Autamme asiakkaita automatisoimaan prosessejaan ohjelmistorobotiikan avulla. Esimerkiksi Helsingin kauppakamarin kanssa sujuvoitimme verkkokaupan tilausten käsittelyä.

iisy_case_small-white

Tarjoamme tuotekehityskumppanuutta jatkuvana palveluna. Olemme pitkän elinkaaren ohjelmistojen kumppani mm. Enegialle. Sisäilma-asiantuntija IISY Oy painotti kumppanivalinnassaan sekä luotettavaa ohjelmisto-osaamista että strategista liiketoimintanäkemystä.

Tiesitkö, että jatkossa Cinia kehittää ja ylläpitää valtakunnallista hätäkeskustietojärjestelmää?

Ohjelmistoratkaisut ovat vain osa Cinian koko tarjontaa. Rakennamme myös tietoverkkoja ja tarjoamme kyberturvallisuuden palveluita. Löydät täältä kaikki uusimmat asiakasreferenssit.

Työnkuva ja kulttuuri

Ura-sivulla kerromme Cinian työkulttuurista ja eduista. Entä minkälaisia ovat työntekijöiden kokemukset omasta työnkuvastaan ja ohjelmistokehityksen kulttuurista Cinialla?

Ei tuotetalo, ei konsulttitalo vaan laadukkaiden projektien ratkaisutalo: Lue kolmen cinialaisen kokemuksia siitä, mitä työn korkea laatu ja työyhteisön tuki heille merkitsee. Äänessä ovat kokenut ohjelmistokehittäjä, DevOps-asiantuntija sekä yksikön liiketoimintajohtaja. (Myös lautapeli-illat mainittu!)

Agile-työskentelyyn on Cinialla selkeät ja asiakaslähtöiset raamit, jotka palvelevat myös työntekijöitä. Ohjelmistoarkkitehti Markus Pohjola kuvailee ketterää kehittämistä ja työkulttuuria Cinialla.

Arkkitehti Henrik Collin paluumuutti Cinialle, ja kertoo testaaja Juho Piirron kanssa siitä, mitä on ohjelmistoarkkitehdin ja testaajan tiivis yhteistyö.

Miten softatyön roolit ovat muuttuneet Cinialla viime vuosina – ja miksi? Äänessä on liiketoimintajohtajamme Kimmo Alamartimo.

VappuAlankoCiniaTampere_matala

Perinteisen ohjelmistokehityksen lisäksi teemme paljon kartoituksia ja palvelumuotoilua. Näin Cinian palvelumuotoilija Vappu Alanko kertoo terveydenhuollon järjestelmien suunnittelusta.

Teknologiat

Haluamme, että jokaisen projektin teknologiat ovat mielekkäitä sekä asiakkaalle että tekijöille. Siksi tavoitteenamme on, että tiimiläiset pystyvät vaikuttamaan teknologiavalintoihin. Tutustu tyypillisen projektin teknologiapinoon täällä.

Räätälöinti, valmistuote vai hybridimalli? Etsimme asiakkaille aina joustavasti parhaat ratkaisut. Hybridimallin hyötyjä avaamme blogissa ohjelmistorobotiikan sekä IoT-ratkaisun suunnittelun näkökulmista.

Sovellusarkkitehtien teknologiapohdintoja (vuodelta 2020) löydät näiden otsikoiden alta: AWS Infra as Code ja JavaScriptistä TypeScriptiin.

Haluamme helpottaa asiakkaidemme elämää automatisoimalla työnkulkuja siellä, missä se on järkevää – hyödynnämmehän itsekin automaation mahdollisuuksia ohjelmistokehittämisessä ja -testaamisessa.

Osaamisen kehittäminen

Meille oppiminen on päivittäistä tiimityötä, jossa juniorit kehittyvät seniorien rinnalla ja seniorit oppivat toisiltaan. Lisäksi järjestämme säännöllisiä koulutuksia – sekä sisäisiä että ulkopuolisten kumppanien kanssa toteutettavia.

Katso täältä, miten Cinialla kartoitetaan työntekijöiden koulutustoiveita. Samasta jutusta löydät myös graafeja siitä, mitkä teknologiat ovat kiinnostaneet cinialaisia viime aikoina.

Toteutuivatko koodarin toiveet uuden oppimisesta vai pakerretaanko yhä pelkästään legacyn kimpussa? Katso video:

 

Haluatko olla mukana tekemässä tulevaisuutta?

Löydät avoimet ohjelmistoarkkitehti- ja ohjelmistokehittäjärekryt Avoimet työpaikat -sivulta. Voit myös soittaa tai laittaa viestiä ja kysyä lisää!

avatar

Cinia Oy

Cinia tarjoaa turvallisia korkean käytettävyyden tietoverkko-, kyberturvallisuus- ja ohjelmistoratkaisuja.