Skip to main content

Liiketoiminnan ja IT-hankintojen konsultointi

Kun tarvitset neuvoja, etsimme toimivimmat ratkaisut kanssasi. Ensiaskeleesta saat konkreettiset eväät toteutus- ja kehitysvaiheeseen.

Liiketoimintojen-ja-IT-hankintojen-konsultointi-hero

Luotettava kartoitus tukee IT-hankintojasi

Mitä tehdä vanhenevan järjestelmän kanssa? Miten yhden prosessin digitalisointi vaikuttaa järjestelmien kokonaisuuteen? Mitä pitäisi huomioida, kun siirtää työkuormia itse hallinnoidusta konesalista pilveen?

Autamme eteenpäin, kun tiedostat jo haasteen, mutta et ole varma, millainen ratkaisu olisi liiketoimintasi kannalta viisain.

IT-kartoitusraportti antaa sinulle tietoa päätöksenteon tueksi esimerkiksi kilpailutuksia ja uusia hankintaprosesseja varten. Tekniset konsulttimme auttavat kysymään kiperiä kysymyksiä ja valitsemaan vaihtoehdoista sopivimman. 

 • tekninen-due-diligence-on-it-jarjestelman-riskeja-paljastava-kuntokartoitus

  Tekninen Due Diligence -IT-konsultointi

  Tekninen Due Diligence paljastaa liiketoimintasi riskit ja mahdollisuudet, kun suunnittelet yrityskauppaa tai investointia. Se on kokeneiden asiantuntijoiden tekemää puolueetonta IT-konsultointia ja tutkimustyötä, jonka lopputuloksena saat ratkaisevan tärkeää tietoa liiketoimintasi tulevaisuuden kannalta. Mitä suurempi arvo digitaalisilla ratkaisuilla on investoinnin kokonaisuudessa, sitä tärkeämpää on teettää tekninen kuntotarkastus ennen kaupantekoa.

Johda IT-päätöksiä tiedolla

Kartoita vaihtoehdot huolella ennen IT-hankintapäätöksiä. Teknologioista riippumattomat asiantuntijamme ovat valmiita auttamaan.

 • ilmakuva-äkäslompolo-joulukuu-lapin-materiaalipankki-markus-kiili

  Erikoissairaanhoidon digikartoitus Lapissa

  Ostaako uusi järjestelmä vai laajentaa nykyisiä? Selvitimme Lapin keskussairaalan kanssa fiksuimpia tapoja kehittää digitaalisia palveluita. 

 • Varsinais-Suomen-liitto-referenssi

  Varsinais-Suomen liiton IT-järjestelmien ja palveluiden auditointi sekä kilpailuttaminen

  “Tuli sellainen tunne, että meillä on mukana aito edunvalvoja, joka todella osaa haastaa palveluntarjoajaa pitäen kuitenkin positiivisen fiiliksen keskusteluissa", kertoo Varsinais-Suomen liiton hallintojohtaja Petra Määttänen

Mitä IT-konsultointi käytännössä tarkoittaa?

 • Saat käyttöösi teknologioista riippumattoman IT-asiantuntijoiden tiimin, joka ratkoo haasteita kanssasi liiketoimintalähtöisesti.
 • Ei sitoutumispakkoa: saat sovitun tuntikokonaisuuden edestä asiantuntijatyötä, johon tuovat omat panoksensa juuri kyseisiin haasteisiin vihkiytyneet osaajat. Sinun ei tarvitse seuloa CV-pankista yksittäisiä IT-konsultteja vuokrattavaksi.
 • Saat visioiden lisäksi aina realistisen toteutussuunnitelman

Näin yhteistyö kanssamme etenee

Yhteisen työskentelyn tuloksena ymmärrät nykyisten IT-ratkaisujesi vahvuudet ja haasteet:
 • Kehität vanhaa kustannustehokkaasti ja teet harkittuja hankintoja
 • Ymmärrät, miten IT-järjestelmät voivat viedä liiketoimintaasi eteenpäin

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Jätä yhteystietosi tai kysymyksesi ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Lue lisää