Skip to main content

Teollisuuden ja kaupan tietoturvalliset verkot

Tietoverkot ja yhteydet, olosuhdevalvonta, etäoperointi ja huolto sekä IoT-ratkaisut – meiltä saat liiketoimintaasi räätälöidyt tietoverkkoratkaisut vaativiin olosuhteisiin.

Pattern-hero2

Kaikki verkkoratkaisut yhdeltä kumppanilta

Ei ole väliä teetkö satojen vai tuhansien kohteiden valvonta- ja huoltotoimintaa, me autamme. Toteutamme sekä perinteiset yritysverkko- ja yhteysratkaisut että vaativat etäyhteys-, olosuhdevalvonta- ja etäoperointiratkaisut sisäänrakennetulla tietoturvalla. Kanssamme pidät kalustosi ja yhteytesi kunnossa ja vähennät katkoksia myymälässä, tehtaalla ja kentällä.

Olosuhdevalvonta ja diagnostiikka

Valvo tärkeiden tuotantolaitteiden ja järjestelmien tilaa, reagoi muutoksiin oikea-aikaisesti ja optimoi toimintaasi diagnostiikan avulla. Tehokas olosuhdevalvonta vaatii tuekseen toimivan ja tietoturvallisen etäyhteysratkaisun, joka skaalautuu liiketoimintasi mukana.

Asiantuntijoidemme avulla rakennat olosuhdevalvontaratkaisun, joka valvoo tärkeiden laitteiden ja järjestelmien tilaa ja hälyttää poikkeuksista automaattisesti. Samalla keräät diagnostiikkadataa, jonka avulla parannat jatkuvasti liiketoimintasi tehokkuutta.

Halutessasi 24/7 palvelukeskuksemme reagoi puolestasi käynnistämällä tarvittavat toimenpiteet.

Alihankkijoiden pääsynhallinta

AD-pohjainen pääsynhallinta on keskeinen tietoturvan osa isoissa etäyhteysverkoissa. Kun kuvioon lisätään alihankkijoiden huoltoyhteydet, on otettava huomioon myös prosessin käytännön haasteet.

AD-pohjainen pääsynhallinta helpottaa oikeuksien hallintaa, oli kyseessä sitten yrityksen oma henkilökunta tai alihankkijan tarve huoltoyhteydelle. Alihankkijoiden määrän kasvaessa AD-ryhmien ylläpito ei välttämättä onnistu omin voimin. Lisäksi liiketoiminnan vaatimukset tekevät pääsynhallintatarpeista hyvin yksilöllisiä.

Cinian operointiosaaminen, ohjelmisto-osaaminen ja 24/7 palvelukeskus ovat mainioita resursseja, kun haluat vähentää omaa työtaakkaasi ja automatisoida pääsynhallinnan toistuvia tehtäviä.

 • Ennakoiva-huolto-ja-kunnossapito

  Etäoperointi ja huolto

  Pidä kalustosi kunnossa ja vähennä katkoksia myymälässä, tehtaalla ja kentällä. Olipa kyseessä teollisuusprosessi tai lähikaupan pakastin, keskitetysti toteutettu etäoperointi mahdollistaa satojen tai tuhansien kohteiden hallinnan keskitetysti sieltä, missä asiantuntijasi istuvat.

  Etäoperointiratkaisumme avulla viankorjaus- ja huoltotyöt voidaan tehdä Suomesta käsin, ja ulottaa minne tahansa - vaikka toiselle mantereelle.

 • Fastems-590x360

  Cinian etäyhteysratkaisu tukee Fastemsin kasvavaa palveluliiketoimintaa

  Cinia on toimittanut Fastemsille etäyhteyksiä jo satoihin automaatiojärjestelmiin ympäri maailmaa. Etäyhteyksien avulla Fastems kerää aiempaa tehokkaammin tietoa järjestelmistään.

 • OT-ja-IoT-ratkaisut

  IoT-kokonaisratkaisut

  Kun haluat toteuttaa IoT-ratkaisun, joka toimii sulavasti kentältä aina pilviympäristöön asti, luota Cinian kokemukseen. Yhdessä onnistumme.

  IoT-ratkaisun toteuttaminen palasissa on haastavaa. Silloin toteuttajaksi kannattaa valita kumppani, joka pystyy suunnittelemaan ja toteuttamaan koko ketjun. Cinian uniikki tarjonta kattaa koko arvoketjun: IoT-laitteet, kokoonpanot, asennus- ja huoltotoiminnan, dedikoidut pilviyhteydet, tietoturvaratkaisut ja analytiikkasovelluksien ohjelmistokehityksen.

SD-WAN-toimipisteverkot

SD-WAN siirtää yritysverkkosi pilveen. Keskitetyn hallinnan avulla ohjaat ja muokkaat verkkoa helposti tarpeidesi muuttuessa. Kun IoT-verkkosi on monimutkaisempi, tai haluat samalla tarjota myös tavallisia toimipisteverkon palveluja, SD-WAN on toimiva ratkaisu.

SD-WANin hallinnan kautta näet reaaliaikaisesti, miten verkkoa käytetään, ja pystyt tekemään nopeasti muutoksia kapasiteetin varmistamiseksi.

Privaattiyhteydet pilvipalveluihin

Cinian pilviyhteyksien avulla liikennöit eri palveluntarjoajien, kuten Azuren, Microsoftin ja Googlen, pilvipalveluihin luotettavien, internetverkosta riippumattomien privaattiyhteyksien kautta.

Palvelumme hyödyntää Cinian omaa runkoverkkoa sekä nopeaa ja maantieteellisesti suoraa merikaapeliyhteyttä Suomesta Keski-Euroopan konesaleihin, mikä mahdollistaa yhteyksien matalat latenssit.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Jätä yhteystietosi tai kysymyksesi ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Lue lisää