Yhteydet konesaleihin

Suojattu yhteys ulkoistetuille palvelimille

Miten siirrät ja säilytät dataa, jonka varassa yrityksesi pyörii? Jos tarvitset siihen konesalipalvelua, tarvitset myös turvallisen yhteyden vuokrattujen palvelimien ja yritysverkkosi välille.

Ulkoistettu konesali on järkevä vaihtoehto silloin, kun järjestelmäsi on rakennettu perinteisten palvelinten varaan, tai kun tietojen pitää pysyä varmasti Suomessa. Sekä konesaliin että julkipilvipalveluihin kannattaa avata yksityinen, julkisesta internetistä erillinen tietoliikenneyhteys. 

Helsinki, Tampere, Oulu tai mikä tahansa muu sijainti – saat kauttamme valvotut, kahdennetut ja tietoturvalliset yhteydet kaikkien palveluntarjoajien suomalaisiin konesaleihin sekä kotimaan rajojen yli. Ja jos olet vielä palvelimia vailla, saat meiltä myös tietoturvallisen konesalipalvelun.

cinia-icon-aika Millisekunnit ratkaisevat

Käyttäjän kokemalla viiveellä on väliä. Lähellä sijaitseva, tehokas konesali voi olla nopein ja vakain vaihtoehto sovellustesi pyörittämiseen – kunhan käytät yksityistä yhteyttä palvelimille ja takaisin.

cinia-icon-suojaus Tietoturvallinen ja kahdennettu

Turvallisin ratkaisu syntyy yhdessä suunnittelemalla. Liiketoimintakriittisimmät konesaliyhteydet on järkevää toteuttaa varmennettuna kahta eri fyysistä reittiä pitkin. Yhteyksien avaamisen jälkeen valvomme niitä puolestasi 24/7.

cinia-icon-asiakaspalvelu Asiantuntijaneuvot suomeksi

Voit luottaa siihen, että konesaliyhteys toimii saumattomasti osana tietoverkkojasi. Service Desk -palvelusta tavoitat aina osaavat tietoliikenneasiantuntijat. Teemme töitä yksinomaan yritysasiakkaiden kanssa.  

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Soita myyntiimme

Myyjämme auttavat sinua löytämään sopivan yritysverkkoratkaisun. Tavoitat myyntimme numerosta 029 300 8715

Soita meille

Varaa tapaaminen

Haluaisitko keskustella haasteestasi asiantuntijan kanssa? Varaa maksuton verkkotapaaminen.

Varaa tapaaminen

Asiakastuki palvelee

Katso Cinian yritysasiakkaiden asiakastuen yhteystiedot. Sopimusasiat, palvelumuutokset ja laskutus.

Ota yhteyttä

Ulkoistettu konesali, pilvipalvelu vai hybridikokonaisuus?

Kun on aika uusia yrityksen ICT-infraa, yhä useammat päätyvät hybridimalliin. Siinä osa palveluista siirretään pilveen ja osa sijaitsee paikallisesti joko yrityksen omilla tai kumppanin servereillä. Millaiseksi rakennatkaan tietoverkkosi, saat meiltä turvalliset yhteydet palvelimille ja takaisin.

Lue hybridiajan konesalikumppanuudesta

Kaksi tapaa avata yksityinen konesaliyhteys

Uusi tietoliikenneyhteys

  • Jos yritykselläsi ei ole käytössä muita Cinian tietoverkkoratkaisuja, pystymme avaamaan sinulle oman kaistan valitsemaasi konesaliin.
  • Muusta infrastruktuurista riippuen saat konesaliyhteyden käyttöösi ilman katkoksia tai lyhyen, suunnitellun katkoksen jälkeen. 

Täydennä nykyistä palvelua

  • Jos käytössäsi on Cinian yritysverkko tai internetliittymä, konfiguroimme konesaliyhteyden vaivattomasti osaksi palvelua.
  • Käyttöönotto onnistuu tavallisesti ilman katkoksia.

Valmiina huolehtimaan tietoverkkojesi kokonaisuudesta

Nopea, tehokas ja turvallinen kokonaisuus on enemmän kuin osiensa summa. Cinialta saat yrityksellesi tietoliikenneratkaisut sekä kotimaassa että Suomen rajojen ulkopuolella. Valvomme yhteyksiäsi 24/7, jotta liiketoimintasi voi jatkua ilman keskeytyksiä.

Asiantuntijamme ovat erikoistuneet vaativiin ammattilaisympäristöihin. Saman katon alta saat internetyhteydet, kriittisten tuotantoverkkojen IoT- ja OT-ratkaisut, sekä yhteydet pilveen ja konesaleihin, mutta myös kattavat valvonta- ja kyberturvallisuuspalvelut. Teemme yhteistyötä lähes kaikkien kotimaisten operaattoreiden kanssa ja edustamme useita eri laitevalmistajia.

Tietoverkkoratkaisuja vaativiin ammattilaisympäristöihin – Lue lisää:

Kuinka voimme auttaa?

Jätä yhteystietosi tai kysymyksesi ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.