26.4.2022 14:57

Hyvinvointialueiden tukena: Sosiaali- ja terveydenhuollon ATK-päivät

Sosiaali- ja terveydenhuollon ATK-päivät (Jyväskylä, 9.5.-11.5.2022) tuovat saman katon alle yli 1000 terveydenhuollon tietojenkäsittelyn asiantuntijaa. Cinia on mukana: tule juttelemaan terveydenhuollon ohjelmistoratkaisuista!

“Tämän vuoden tapahtumassa päällimmäinen teema tulee varmasti olemaan hyvinvointialueiden käynnistäminen”, sanoo liiketoimintajohtaja Jukka Hornborg Cinialta.

“Eri yksiköiden yhdistyminen hyvinvointialueisiin edellyttää järjestelmien, hallinnon ja toimintatapojen yhteensovittamista. Rahoitus on vähenemään päin, mutta tekeminen lisääntyy. Sairaanhoitopiireissä ja kuntayhtymissä on käytössä lukuisia digitaalisia palveluita, joiden päivittäinen toiminta ei saa jäädä isompien muutosten varjoon. Hoitopolut eivät saa katketa, palkkojen maksun on jatkuttava. 

Nämä haasteet puhuttavat juuri nyt tietohallinnon vastuuhenkilöitä – järjestelmistä ja kehityshankkeista vastaavia ihmisiä – mutta myös hallintolääkäreitä ja -hoitajia.”

Miten Cinia voi auttaa uusia hyvinvointialueita?

Cinian ratkaisuarkkitehdit ja ohjelmistokehitystiimit tekevät laaja-alaisia projekteja terveydenhuollon parissa, mm. yhteistyössä sairaanhoitopiirien kanssa. Hyvinvointialueiden haasteisiin pystymme vastaamaan näillä keinoilla:

“Ketterät, räätälöidyt ratkaisut voivat toimia välivaiheina suurempia uudistuksia odottaessa. Toisaalta myös pitkän aikajänteen järjestelmiä kannattaa lähteä rakentamaan kustannustehokkaasti pala kerrallaan”, Hornborg muistuttaa.

 

Ota yhteyttä jo nyt tai poikkea pisteellämme Jyväskylässä 9.5.-11.5.2022

 

Lähetä viestiä Jukalle

 

avatar

Jukka Hornborg, Liiketoimintajohtaja, Julkishallinnon ohjelmistoratkaisut, Cinia Oy

Jukka Hornborg työskentelee Liiketoimintajohtajana Cinian ohjelmistopalveluissa ja vastaa Cinian terveydenhuolto-alueen liiketoiminnoista. Jukalla on pitkä kokemus asiakaslähtöisestä ohjelmistopalveluliiketoiminnasta ja viime vuodet hän on ollut vahvasti mukana soveltamassa tätä lähestymistä terveydenhuollon digitalisaatioon.