Skip to main content

Hyvinvointialueiden ohjelmistoratkaisut

Helpota asiointipolkuja ja ammattilaisten työtä käyttäjälähtöisten ohjelmistojen avulla.  

Palvelut-hyvinvointialueille

Hyvinvointialueiden IT-järjestelmiin kohdistuu runsaasti odotuksia

Palvelujen jatkuvuus, toiminnan tehostaminen, kustannussäästöt hyvinvointialueilla ratkotaan nyt monia haasteita yhtä aikaa. Resurssit ovat tiukilla.

Perusjärjestelmien muutokset ja yhdistämiset vaativat paljon työtä. Samaan aikaan tarvitaan myös uusia, hoidon laatua parantavia digitaalisia palveluita ja työkaluja.

Me Cinialla toteutamme käyttäjälähtöisiä ohjelmistoratkaisuja sosiaali- ja terveysalalle  sekä pelastustoimen käyttöön vankalla kokemuksella. Saat meistä kumppanin, joka tuntee toimintaympäristösi, kuuntelee toiveitasi herkällä korvalla ja valitsee kanssasi eri teknologioiden joukosta aina tarkoitukseen sopivimmat vaihtoehdot.

Yhdessä löydämme nopeasti ne kustannustehokkaat ja tietoturvalliset keinot, joilla asiointipolkuja ja ammattilaisten työtä voidaan aidosti helpottaa.

Tunne järjestelmien kokonaisuus, kehitä uutta viisaasti

Poikkeamme monista muista sote-sektorin IT-toimijoista, sillä emme myy valmista ohjelmistotuotetta. Saat meiltä teknologioista riippumattomat näkemykset siitä, missä kunnossa hyvinvointialueesi nykyiset ohjelmistot ovat ja miten niitä on järkevää kehittää. Ja siellä, missä on tarve uusille ratkaisuille, saat meiltä osaavan toteuttajatiimin niitä rakentamaan.

Juuri nyt polttavan tärkeä kysymys on se, miten eri järjestelmät saadaan pelaamaan yhteen. Autamme etsimään vastaukset, jotka säästävät aikaa ja tekevät monien muutosten keskellä työstä sujuvampaa.

 • helsingin-oma-virtaus-järjestelmä-tehostaa-suun-terveydenhuoltoa

  Helsingin oma Virtaus-järjestelmä tehostaa suun terveydenhuoltoa

  Toteutimme Helsingin kaupungille konseptin ja prototyypin uudenlaisesta työ- ja potilasvirran ohjausjärjestelmästä.

 • Erikoissairaanhoidon-toiminnanohjausjarjeselma-turvallisesti-pilvesta-small

  Erikoissairaanhoidon toiminnanohjausjärjestelmä turvallisesti pilvestä

  Rakensimme Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymän kardiologisen rekisteri- ja raportointijärjestelmän Amazon Web Services (AWS) -ympäristöön.

 • tilannekuva_una_kuvituskuva

  Tilannekuva UNA helpottaa sote-ammattilaisten työtä

  Cinia on ollut mukana kehittämässä Tilannekuva UNAa, joka koostaa eri järjestelmien tiedot asiakkaasta tai potilaasta yhteen näkymään.

Konseptoi ja toteuta kanssamme käyttäjälähtöisesti

Integraatiot ja manuaalisten prosessien digitalisointi vapauttavat aikaa asiakas- ja hoitotyöhön. Olemassa olevien järjestelmien ja tietolähteiden hyödyntäminen on kustannustehokas tapa päästä vauhtiin. Niiden rinnalle ja lomaan voi rakentaa uutta pala palalta, jotta lopputuloksena on mahdollisimman helppokäyttöinen järjestelmä.

Toteutamme ohjelmistoratkaisuja laadusta tinkimättä, mutta nopeasti ja ketterästi. Koska projektit ovat asiakaskohtaisia, muutostoiveet ja kehitysehdotukset voidaan ottaa työn alle päivissä. Odotusaika ei veny vuosiin. On hyvinvointialueen resurssien viisasta käyttöä rakentaa joustavia järjestelmiä pala palalta, todellisten tarpeiden mukaan laajentaen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Jätä yhteystietosi tai kysymyksesi ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Lue lisää