Internet­yhteydet yrityksille

Toimiva internetyhteys on yrityksesi kivijalka

Cinia on yrityksesi operaattori – joustava ja kokenut tietoliikenneyhteyksien ammattilainen. Meiltä saat yrityksesi internetyhteydet yksilöidyin ominaisuuksin. Palvelumme mukautuu sekä pk-yritysten perustarpeisiin että isommille toimijoille, joiden yhteyden on kestettävä liikennettä usealta päätteeltä ja monista toimipisteistä.
Liittymiemme nopeudet kohoavat jopa sataan gigabittiin sekunnissa riippuen siitä, toteutetaanko ne valokuidulla vai kuparikaapelilla. Lisäksi voit valita liittymäsi kylkeen varayhteyden joko kiinteänä tai mobiilisti, palvelunestohyökkäyksen suojauksen, sekä muita VPN-, palomuuri- ja kyberturvallisuuspalveluita. Tarjoamme myös liityntäyhteydet konesaleihin ja pilvipalveluihin.
Huippuluokan asiakaspalvelu Huippuluokan asiakaspalvelu

Asiakkaanamme voit luottaa siihen, että asiakaspalvelumme on aina tavoitettavissa ja että vasteaikamme vikatilanteissa on huippuluokkaa. Viestintämme on läpinäkyvää, ja varmistamme, että yrityksesi on palveluistaan aina ajan tasalla.

Ketterä toimitus Ketterä toimitus

Joskus paitsi yhteyden, myös toimituksen tulee olla nopea. Parhaimmillaan avaamme yhteyden muutamassa työpäivässä, mutta mieluummin palvelisimme huolella kuin kiireellä, noin 2–3 viikossa. Palvelualueenamme on koko Suomi.

cinia-icon-timantti-white Luja ammattitaito

Olemme toimittaneet suomalaisille parempia yhteyksiä jo vuodesta 1861 lähtien. Vaikka nimemme ja toimintamme on vuosien saatossa muuttunut, on yksi asia yhä ylitse muiden: toimivat yhteydet ovat meille sydämen asia.

Varayhteydet


Automaattisella varayhteydellä varmistetaan datan liikkuminen häiriötilanteessa. Pääyhteyden vioittuessa liikennöinti siirtyy ilman verkkomuutoksia varayhteydelle.
Varayhteydet toteutamme sekä kiinteillä että mobiiliyhteyksillä.

Tutustu blogiartikkeliin

 

Turvaa liiketoimintasi jatkuvuus varayhteyden avulla

 

Yhteyksien tietoturva

Kaikkiin yhteyksiimme on saatavilla VPN-, palomuuri- ja palvelunestohyökkäyksien torjuntapalveluita. Lisäksi tarjoamme kattavan valikoiman tietomurtojen havannointiin ja reagointiin keskittyviä kyberturvallisuusratkaisuja.
 

Lue lisää palveluistamme

Tutustu palveluihimme

Tarjoamme kaiken kokoisille yritykselle ja organisaatioille monipuoliset tietoverkkoratkaisut. Tutustu tarjontaamme ja valitse palveluistamme tarpeisiisi sopiva kokonaisuus.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Soita myyntiimme

Myyjämme auttavat sinua löytämään sopivan yritysverkkoratkaisun. Tavoitat myyntimme numerosta 029 300 8715

Soita meille

Kysy myyjiltämme

Voit myös olla suoraan myyjiimme yhteydessä joko puhelimitse tai sähköpostilla.

Katso yhteystiedot

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä meille yhteystietosi yhteydenottolomakkeella ja kerro, mistä ratkaisuista olet kiinnostunut.

Jätä yhteystietosi