Internet­yhteydet yrityksille

Internet on internet, mutta ratkaisuissa on eroja

Luotettavat internetyhteydet auraavat tietä liiketoimintasi kasvulle. Cinian yritysliittymä tarjoaa merkittävästi paremman palvelutason tavanomaisiin internetliittymiin verrattuna. Yritysliittymien tekniset ratkaisut ovat tietoturvallisia, valvottuja ja valmiita laajenemaan.

Liiketoimintasi voi ulottua Suomen eri kolkkiin ja maan rajojen yli. Toimitamme nopeat ja toimintavarmat internetyhteydet varayhteyksineen myös sijainteihin, joita muut operaattorit pitävät liian haastavina.

Useita toimipaikkoja, yksi sopimus Useita toimipaikkoja, yksi sopimus

Saat internetyhteydet Cinialta riippumatta siitä, mikä operaattori on rakentanut verkon alueellesi. Ja sinne, minne yhteydet eivät vielä ulotu, järjestämme ratkaisut puolestasi. Eri toimipaikkojen liittymien keskittäminen yhdelle kumppanille helpottaa arkeasi.

Nopeaa apua ammattilaisilta Nopeaa apua ammattilaisilta

Kun tarvitset lisäkapasiteettia, uusia palveluita tai vastauksia kysymyksiin, saat aina langan päähän osaavan tietoliikenneasiantuntijan. Sovitun palvelutason mukainen reagointiaika on 15–30 min, arkisin tai 24/7. Teemme töitä yksinomaan yritysasiakkaiden kanssa.

Tulevaisuudenkestävät yhteydet Tulevaisuudenkestävät yhteydet

Kasvusi ei saa tyrehtyä siihen, että tietoliikenteen teknologia vanhenee. Raivaamme haasteet pois tieltäsi etukenossa, päivitämme laitekantaa ja kehitämme prosesseja, jotta voit keskittyä olennaiseen, kun liiketoimintasi kasvaa ja laajenee.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Soita myyntiimme

Myyjämme auttavat sinua löytämään sopivan yritysverkkoratkaisun. Tavoitat myyntimme numerosta 029 300 8715

Soita meille

Varaa tapaaminen

Haluaisitko keskustella haasteestasi asiantuntijan kanssa? Varaa maksuton verkkotapaaminen.

Varaa tapaaminen

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä meille yhteystietosi yhteydenottolomakkeella ja kerro, mistä ratkaisuista olet kiinnostunut.

Jätä yhteystietosi

Internetyhteydet ovat osa tietoverkkojesi vaativaa kokonaisuutta

Datan liikkuminen ei lopu Ethernet-porttiin. Saat meiltä kaikki yhteydet, joita organisaatiosi tarvitsee, kuten yhteydet pilvipalveluihin ja konesaleihin, kansainväliset yhteydet sekä IoT- ja OT-verkot

Valvomme yhteyksiä puolestasi, ja voit ottaa käyttöösi myös kattauksen kyberturvallisuusratkaisuja

Näin saat yrityksen internetliittymän käyttöösi

1. Ota yhteyttä, niin varataan tapaaminen kalenteriin. Aluksi käymme läpi, millaisia yhteyksiä ja palveluita organisaatiosi tarvitsee.

2. Saat tarjouksen, jossa ehdotamme toimivia ratkaisuja eri toimipisteisiisi. Kerromme esimerkiksi sen, mihin sijainteihin on valokuituyhteys jo valmiiksi saatavilla, ja miten muiden toimipisteiden suhteen kannattaisi edetä. Ehdotamme myös sopivaa palvelutasoa kriittisyysluokituksineen.

3. Seuraavaksi katsomme tarjouksen läpi yhdessä ja varmistamme, että kokonaisuus vastaa toiveitasi. 

4. Pidämme sinut ajan tasalla toimituksen etenemisestä. Ketterän toimituksen aikataulu riippuu kokonaisratkaisun laajuudesta.

5. Saat omat yhteyshenkilöt ja jatkuvan tuen tietoverkkoratkaisujen kehittämiseen.

 

Varaa tapaaminen

Yhteyksien tietoturva

Kaikkiin yhteyksiimme on saatavilla VPN-, palomuuri- ja palvelunestohyökkäyksien torjuntapalveluita. Lisäksi tarjoamme kattavan valikoiman tietomurtojen havannointiin ja reagointiin keskittyviä kyberturvallisuusratkaisuja.
 

Turvaa yrityksesi internetyhteydet

Yrityksen internetyhteydet – Lue lisää

Kuinka voimme auttaa?

Jätä yhteystietosi tai kysymyksesi ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Voit myös varata ajan suoraan ajanvarauskalenteristamme.