Varmista digitaalisten palvelujesi asiakaskokemus

Toimivat sähköiset palvelut ovat liiketoiminnan edellytys

Palvelujen saatavuus ja laadukas toiminta ovat käyttäjäkokemuksen keskiössä. Toimintavarmuudella on myös suora vaikutus yrityksen liiketoimintaan sekä organisaatiosta saatavaan mielikuvaan.

Huonosti toimivat palvelut turhauttavat käyttäjiä ja mahdollisesti ohjaavat asiakkaat kilpailevien palvelujen pariin. Jaetut alustat, yhteydet ja muut tietojärjestelmän komponentit voivat aiheuttaa huomattavia häiriöitä palvelujen saatavuuteen. Myös yhä yleistyvät kyberhyökkaykset ovat uhkana palvelujen saatavuudelle.

Palvelut koostuvat usein monimutkaisista kokonaisuuksista. Niissä tapahtuu jatkuvasti muutoksia esimerkiksi uusien ohjelmistoversioiden myötä.

Kyky havaita ongelmia mahdollisimman pian sekä rajata ne siten, että korjaustoimenpiteet voidaan kohdistaa oikeille tahoille, ovat oleellisia välineitä palvelujen palauttamiseksi ja liiketoiminnan jatkuvuuden varmistamiseksi. Kattava ja monipuolinen valvontaratkaisu antaa välineitä tähän.

Asiakastarpeen mukainen ratkaisu

Erilaisiin ympäristöihin ja tarpeisiin

Suunnittelemme kanssasi juuri sinun tarpeisiisi sopivan, oikeanlaisen valvontaratkaisun. Meiltä saat apua ja tukea, ja huolehdimme siitä, että valvontaratkaisu kehittyy vastaamaan muuttuvia tarpeita. Tuotamme palvelua lukuisille asiakkaille ja niissä havaitut hyödyt ovat usein monistettavissa muiden käyttöön.

Palvelujen käyttö keskiössä

Palvelut ja IT-ratkaisut ovat olemassa käyttäjiään varten. Käyttäjänä voi olla ihminen tai toinen järjestelmä. Valvontaratkaisumme perusajatus on tuottaa näkyvyys siihen, kuinka palvelu käyttäjälleen toimii. Sen lisäksi kannattaa valvontaan määritellä eri osatekijät, jotka kokonaisuuteen liittyvät. Hyvin toteutetun valvonnan avulla ongelmat havaitaan yleensä ennakoivasti.

Ongelman sattuessa

ICT-ympäristöt ovat usein monimutkaisia kokonaisuuksia ja niihin monesti liittyy useiden toimittajien palveluja. Ongelman sattuessa on oleellista kyetä mahdollisimman nopeasti rajaamaan vikaa. Vain siten palvelut saadaan pikaisesti palautettua, aikaa ja rahaa säästyy. Ilman kattavaa ja monipuolista valvontaa tämä on usein mahdotonta.

Asiantuntemuksemme ja osaamisemme on käytettävissäsi

Olemme tuottaneet Cinia cEye -ratkaisulla jo vuosia palvelua asiakkaidemme käyttöön. Asiakkainamme on eri kokoisia organisaatioita eri toimialoilta. Heidän ICT-ympäristöt ja arkkitehtuurit poikkeavat huomattavasti toisistaan.

Osalla palvelut ovat perinteisissä konesaleissa ja palvelujen käyttäjät pääasiassa toimipisteissä. Toiset taas toimivat täysin julkipilviympäristöissä ja esimerkiksi tarjoavat rajapintojen kautta tietoa omille kumppaneilleen. Jos rajapintojen kautta ei saa tietoa, estyy kumppanin liiketoiminta. On siis syy valvoa rajapintojen toimivuutta.

Cinian mittaus- ja valvontaratkaisu skaalautuu ja kehittyy toimintasi ja ICT-ratkaisujesi mukana.

 

ihmiset_miehet-palaveri-1920x1080

 

Opas digitaalisten toimintaympäristöjen valvontaan

Olemme koonneet sinulle oppaan digitaalisten toimintaympäristöjen valvontaan. Lataa maksuton opas.
Lataa opas

Me ratkaisemme

Näin asiakkaamme kertovat palveluistamme.

Kuinka voimme auttaa?

Jätä yhteydenottopyyntö ja kysy lisää ratkaisuistamme.

Ota yhteyttä – autamme mielellämme!

Tommi Hakala Kyberturvallisuuspalvelut +358 44 765 4004
Ville Heikkonen Kyberturvallisuuspalvelut +358 50 550 5221
Toni Heino Kyberturvallisuuspalvelut +358 44 555 3595
Jarno Kari Kyberturvallisuuspalvelut +358 44 538 8203
Timo Mäkinen Kyberturvallisuuspalvelut, myyntijohtaja +358 50 506 3780
Mika Sydänoja Kyberturvallisuuspalvelut +358 40 136 2877