OT- ja IoT-ratkaisut

Lue lisää Ota yhteyttä
OT- ja IoT-ratkaisut

IoT:n koko ketju vaativiin oloihin

Cinian kanssa suunnittelet ja toteutat IoT-ratkaisujen jokaisen osa-alueen haastaviin tuotantoympäristöihin.

Datan täytyy liikkua voimaloihin ja takaisin kovassakin säässä. Raskaan teollisuuden tuotantoympäristöissä teknologian on siedettävä kuumaa, kaupan turvallisissa toimitusketjuissa kylmää. Liikkuvan kaluston pitää välittää tietoa valvomoon pölyä ja likaa pelkäämättä.

Liiketoimintasi nojaa jo nyt OT-verkkoihin (Operational Technologies). IoT (Internet of Things) lisää niihin uuden kerroksen arvoa. 

cinia-icon-kyberturvallisuusratkaisut-white-06@1x Pitkät välimatkat

Liiketoimintasi ydindata kertyy laitteista, jotka sijaitsevat satojen tai tuhansien kilometrien päässä toisistaan. Tietoturvallisen, maantieteellisesti hajautetun IoT-järjestelmän rakentaminen vaatii erikoisosaamista.

cinia-icon-asetukset-white Teknologia hyötykäyttöön

Uusi IoT-ratkaisu ei edellytä sitä, että joutuisit uusimaan koko laitekantasi. Kanssamme saat hyödyn irti jopa viime vuosituhannen tekniikasta. 

 

cinia-icon-kyberturvallisuusratkaisut-white-01@1x Korkea tietoturva

Pilveen siirtyminen tuo hyötyjä, mutta lisää riskejä. Pienikin vika monimutkaisessa ympäristössä riittää pysäyttämään tuotannon. Vahvistetut yhteydet ja turvallisuuden valvonta pitää rakentaa osaksi IoT:tä alusta asti.

Toimialaratkaisut vaativiin ammattilaisympäristöihin

Tuotantoympäristöösi suunniteltu IoT-ratkaisu:

 • tuottaa mitattavaa hyötyä asiakkaillesi
 • skaalautuu kasvun mukana käyttäjäystävällisesti ja tietoturvallisesti
 • päivittää vanhat kaukokäyttöverkot ja etäyhteydet uusimpien laatu- ja turvallisuusstandardien mukaisiksi
 • kattaa halutessasi koko ketjun: laitteet kentällä, tietoliikenteen, pilviyhteydet, datan prosessoinnin sekä alustat ja analytiikkasovellukset
 • ei ole riippuvainen tietyistä laitevalmistajista tai teknologioista
 • tarjoaa valmiin konseptin valvontaan, huoltoon ja ylläpitoon
 • vapauttaa käyttämään oman aikasi siihen, mitä osaat parhaiten.

Enemmän arvoa OT-verkoistasi: ota yhteyttä niin keskustellaan lisää.

Ota yhteyttä

Asiakkaiden kokemuksia

“Tehtävä ei ole ihan yksinkertainen, sillä jokaisessa kiinteistökohteessa on hieman omanlaisensa laitteistot ja järjestelmät käytössä. Cinian asiantuntijat ovat tässäkin ymmärtäneet liiketoimintaamme konseptitasolla. Ratkaisumme poikkeaa varmasti muiden yhtiöiden vastaavista malleista.”

Kimmo Keronen, tietohallintopäällikkö
Loimua

Lue lisää

“Revolverikääntäjä oli selkeä kohta lähteä liikkeelle. Tarkoitus olisi kehittää järjestelmää tulevaisuudessa muihinkin kriittisiin kohtiin linjastoissamme. Tulevaisuudessa konenäköratkaisu voisi myös ohjata tukkien käsittelyä, ei ainoastaan valvoa ja antaa pysäytyskäskyjä. Cinialaiset ovat ehdottaneet koko ajan aktiivisesti uutta. Heidän kanssaan on helppo tehdä yhteistyötä ja porukka on tosi osaavaa.”

Janne Leppinen, automaatioinsinööri
Nordautomation

Lue lisää

“Saimme hyvän otannan siihen, kuinka tällaista tuotteistamista kannattaa meillä lähteä tekemään. Saimme käyttöömme myös sellaista Cinian osaamista, jota meillä itsellämme ei ollut: näkemyksellisyyttä IoT:n rajoitteista ja mahdollisuuksista.”

Jari Moilanen, toimitusjohtaja
Checkmark

Lue lisää

IoT-yhteistyö alkaa esimerkiksi näistä:

Ideasta prototyyppi

 • Laitevalmistajista ja operaattoreista riippumattomana kumppanina etsimme sinulle parhaat tekniset vaihtoehdot ensimmäisten iteraatioiden toteuttamiseen.
 • Kysymme nekin kysymykset, joita et tullut ajatelleeksi, jotta löydät IoT:stä kaiken lisäarvon. 

Prototyypistä tuotantoon

 • Kun haluat viedä IoT-prototyypin tuotantoon, saat meiltä suunnitelmat, laitteet ja yhteydet mutta myös palvelut, kuten räätälöidyt konfiguraatiot, asennukset ja laitteiden logistiikan koordinoinnin.
 • Varmistamme, että tietoliikenneyhteydet toimivat turvallisesti ja katkottomasti laitteilta pilven tai konesalin kautta loppukäyttäjälle asti.

Tuotannosta ylläpitoon 

Valmiina huolehtimaan IT-ympäristöjesi kokonaisuudesta

Asiakkaidesi tyytyväisyys nojaa nopeaan, tehokkaaseen ja turvalliseen IT-infraan. Se mahdollistaa palvelut, joilla erotut markkinoilla. 

Asiantuntijamme ovat erikoistuneet vaativiin ammattilaisympäristöihin. Saman katon alta saat internetyhteydet, yritys- ja lähiverkot, verkkojen valvonnan ja hallinnan, kyberturvallisuuspalvelut sekä kovennetun tietoturvan ohjelmistoratkaisut

Ota yhteyttä - Autamme mielellämme!

Joni Himanen Kriittiset tietoverkot ja IoT +358 456 336 083
Mikko Kiertonen Kriittiset tietoverkot ja IoT +358 504 654 885
Jyri Vilamo Kriittiset tietoverkot ja IoT +358 401 468 424

Kuinka voimme auttaa?

Jätä yhteystietosi tai kysymyksesi ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.