Skip to main content

Ohjelmistojen tuotekehitys­kumppanuus

Autamme sinua kehittämään parhaan mahdollisen tuotteen kestävällä, tuotteen elinkaaren huomioivalla tavalla. 

Ohjelmistojen-tuotekehityskumppanuus-uusi

Ketterää tuotekehityskumppanuutta 

Perinteisesti toimittajan rooli rajoittuu tuotekehityskumppanuuksissa asiantuntijaresurssien tarjoamiseen asiakkaan käyttöön tai ennalta määriteltyjen kokonaisuuksien toimittamiseen asiakkaalle projekteina. Meillä Cinialla aito tuotekehityskumppanuus käsittää laajemman koko ohjelmiston elinkaarelle ulottuvan yhteistyön. Siihen sisältyy varsinaisen kehitystyön lisäksi esimerkiksi palvelumuotoilua ja vaatimusten tuottamista, tuotteen elinkaaren huomioivaa arkkitehtuuri- ja teknologiasuunnittelua sekä DevOps-ympäristöjen ja automatisoidun julkaisu- ja testausprosessin rakentamista ja ylläpitämistä. 

 • Ohjelmistojen-tuotekehityskumppanuus

  Cinian asiantuntijat tukenasi

  Cinian asiantuntijat tukevat tuoteomistajuuttasi ja auttavat sinua tekemään oikeat ratkaisut kussakin kehitystyön vaiheessa. Pohdimme kanssasi erilaisten teknisten vaihtoehtojen ja ratkaisujen hyödyt ja haitat, arvioimme päätösten vaikutukset budjettiin ja aikatauluun sekä autamme pitämään tuotekehitysprosessin hallittuna.

  Tarvittaessa asiantuntijamme toimii puolestasi tuotteen teknisenä tuoteomistajana pitäen huolta kehitystyön suuntaamisesta ja laajuuden hallinnasta sekä jatkokehitettävyydestä pitkällä aikajänteellä. Kanssamme rakennat ohjelmistotuotteestasi toimivan ja käyttäjälähtöisen kokonaisuuden, jonka ylläpitäminen ja jatkokehittäminen on sujuvaa ja kustannustehokasta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Tarvitsetko apua digitaalisen tuotteesi tai palvelusi kehitystyössä?

Varaa aika asiantuntijan kanssa

 • iisy-1920x700

  Freesi-sisäilmapalvelun tuotekehitys on strategista kumppanuutta

  Cinia on ollut tukemassa Freesi-sisäilmapalvelun  tuotekehitystä palvelun alkuajoilta lähtien.

  ”Meille on tärkeää, että voimme tehdä Cinian kanssa luotettavaa, tiivistä ja sujuvaa yhteistyötä. Yhteistyöhön kuuluu se, että Cinian tuotekehityspuoli saa kauttamme tarvittavan tuen omalle työlleen”, kertoo Freesi-sisäilmapalvelun teknologiajohtaja Antti-Jaakko Alanko.

 • Aidon1

  Proaktiivinen kehittäminen on tärkeässä roolissa Aidon One -pilvipalvelun tuotekehityksessä

  “Pidän siitä, miten aktiivisesti yhteistyökumppanimme huolehtivat palvelun ylläpidosta. Cinialaiset uskaltavat myös haastaa meitä ja tehdä parannusehdotuksia tarjotessaan oman näkemyksensä Aidon Onen hyväksi. He tuovat teknistä osaamista meidän kokonaisuuteemme, mutta ovat asiantuntijaroolissa mukana myös asiakasrajapinnassa”, kertoo projektipäällikkö Paula Salminen Aidonilta.

 • PO-tutkimusraportti 2024

  Lataa maksuton tutkimusraportti: tuoteomistajien rooli ja sen haasteet 2024

  Minkälaisia haasteita tuoteomistajat kokevat työssään ja minkälaisia vaatimuksia ja odotuksia rooliin kohdistuu?

  Tutustu survey-tutkimukseemme, johon vastasi yhteensä 113 nykyistä ja entistä tuoteomistajaa lähes 80 organisaatiosta.

Miten kumppanuus Cinian kanssa käytännössä toimii?

Cinia on hionut ketterän tuotekehityskumppanuuden prosessin ja työkalupakin vuosien saatossa huipputehokkaaksi. Toimintamallimme skaalautuu kulloinkin liiketoimintasi tarpeiden ja tavoitellun kehitysvauhdin mukaan. Se mahdollistaa myös omien asiantuntijoidesi osallistumisen työskentelyyn ja sitä kautta uuden kompetenssin kehittämisen.

Neuvonta- ja innovaatiopalvelut

 • Autamme sinua selvittämään ja priorisoimaan käyttäjien ja sidosryhmien tarpeet ja muotoilemaan ideat selkeiksi ja toteutusvalmiiksi vaatimuksiksi.
 • Kartoitamme vaihtoehdot teknisiksi ratkaisuiksi mahdollistaen liiketoiminnan kannalta kestävän ohjelmistojen tuotekehityksen.
 • Huomioimme tarvittavien teknisten osaamisten saatavuuden markkinassa, eri teknologioiden ja ratkaisutapojen lisenssirajoitteet ja -kustannukset sekä arkkitehtuurin, mikä mahdollistaa joustavan jatkokehitettävyyden sekä liitettävyyden muihin järjestelmiin.

Suunnittelu ja toteutuspalvelut

 • Toimitamme ketterää tuotekehityspalvelua, jossa tiimin kokoonpano skaalautuu kulloinkin vallitseviin tavoitteisiin.
 • Pidämme huolta siitä, että tuotekehitysprosessisi pysyy tuottavana – häiriöt työskentelyyn minimoidaan, työn virtaus on tasaista ja vaatimukset ovat selkeitä. Kaikilla tiimin jäsenillä on tiedossa kehitettävän tuotteen visio ja jokainen on sitoutunut yhteisiin työskentelytapoihin.
 • Turvaamme tuotekehityksesi jatkuvuuden henkilöriskeiltä ja rakennamme tuotteeseesi laatua varhaisessa vaiheessa selkeillä ja testattavilla vaatimuksilla, parikatselmoinnilla sekä huolellisella dokumentoinnilla.

Automaatio, DevOps-prosessin parantaminen

 • Automatisoimme rutiininomaista testausta ja vapautamme testausasiantuntijoiden aikaa vaativaan tutkivaan testaukseen.
 • Tuotamme ohjelmistotuotteesi operoinnin tueksi liiketoiminnan tarpeisiin sovitetut ylläpito- ja tukipalvelut sekä jatkuvaa DevOps-kehitystä. Cinian palkittu Service Desk palvelee tarvittaessa 24/7/365.
 • Tarjoamme syväosaamisen IoT-ratkaisuiden kaikkiin kerroksiin: saat meiltä sekä fyysiset laitteet, tietoliikenneyhteydet, keskitetyn pilvikerroksen palveluineen ja tietovarastoineeen sekä käyttöliittymät (web- ja mobiilisovellukset).

 

Joustava arkkitehtuuri

Cinia tukeutuu yleisesti käytössä oleviin avoimen lähdekoodin teknologioihin, joihin on saatavilla laajasti asiantuntemusta. Ratkaisumme perustuvat moderniin arkkitehtuuriin, vakaiksi ja turvallisiksi tiedettyihin kirjastoihin ja komponentteihin sekä rajapintojen (API), konttiteknologioiden ja julkipilven palveluiden  hyödyntämiseen.

Vaikka useimmiten kehitämme uusia ohjelmistotuotteita, cinialaisille on arkea huomioida tuotannossa olevat vanhat tietojärjestelmät ja niiden tuomat rajoitteet. Meillä on myös kokemusta useista ohjelmistotuotteiden teknologiapäivityksistä sekä kokonaisarkkitehtuurin modernisaatiosta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Jätä yhteystietosi tai kysymyksesi ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Lue lisää