Yritysverkko

Toimistojen väliset yhteydet

Useat toimipaikat sekä etätyöskentely vaativat tehokkaat, toimivat ja suojatut tietoliikenneyhteydet. Cinian palvelutarjonta varmistaa, että yrityksessäsi liikkuva tieto on turvattu aina salattujen yhteyksien avulla.
Cinian yritysverkko yhdistää toimipisteesi ja palvelusi yhdeksi hallituksi verkkokokonaisuudeksi, maantieteellisestä sijainnista riippumatta. Toteutustapana yritysverkossa voi olla esimerkiksi MPLS-verkko tai SDWAN-ratkaisu. Cinian yritysverkkoratkaisut mahdollistavat myös yksityisten ja julkisten pilvipalveluiden sekä konesalien yhdistämisen yritysverkkoon kustannustehokkaasti.
cinia-icon-kyberturvallisuusratkaisut-white-03@1x Korkeat SLA-tasot varmistavat, että yritysverkkomme soveltuvat kriittisiin liiketoimintatarpeisiin.
cinia-icon-asiakaspalvelu-white-01@1x Kaikille Cinian palveluille yhteinen asiantunteva asiakaspalvelu on käytettävissäsi aina kun sitä tarvitset.
cinia-icon-tietoverkkoratkaisut-white-07@1x Yritysverkon teknologia valitaan yrityksesi tämän hetken ja tulevaisuuden tarpeita ajatellen.

VR siirtyi Cinian avulla SDWAN-verkkoratkaisuun

VR aloitti vuonna 2019 kunnianhimoisen IT-kentän uudistushankkeen. Muutosprojektissa Cinia vastasi VR:n SDWAN-reitittimien asennuksista sekä yhteyksien siirrosta ja  käyttöönotosta uuteen keskitettyyn alustaan. Tämän rinnalla uuteen konesaliin siirrettiin myös asiakkaan vanhan keskitetyn yhteyspisteen kriittisiä palveluita, kuten konesali- ja pilviyhteyksiä, palomuuri sekä internetpalveluita. 

Cinia vastaa SDWAN-järjestelmän valvonnasta, ylläpidosta ja kentällä tapahtuvasta viankorjauksesta. Lisäksi Cinia tuottaa VR:n kokonaisuuteen kriittisen verkon osuuden toimittamalla muun muassa yhteydet pääkonttorille. 

Lue koko tarina

 

Case VR Group

 

Tutustu palveluihimme

Tarjoamme kaiken kokoisille yritykselle ja organisaatioille monipuoliset tietoverkkoratkaisut. Tutustu tarjontaamme ja valitse palveluistamme tarpeisiisi sopiva kokonaisuus. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Soita myyntiimme

Myyjämme auttavat sinua löytämään sopivan yritysverkkoratkaisun. Tavoitat myyntimme numerosta 029 300 8715

Soita meille

Kysy myyjiltämme

Voit myös olla suoraan myyjiimme yhteydessä joko puhelimitse tai sähköpostilla.

Katso yhteystiedot

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä meille yhteystietosi yhteydenottolomakkeella ja kerro, mistä ratkaisuista olet kiinnostunut.

Jätä yhteystietosi