Ajankohtaista

Cinia kiinnosti Valtio Expon 2015 vieraita

Uutiset 2.6.2015

Valtio Expo -tapahtuma järjestettiin 19.5.2015 Marina Congress Centerissä Helsingin Katajanokalla. Tämän vuoden teemana oli digitaalisuus. Cinialla osallistui tapahtumaan omalla osastollaan. Konsernin varatoimitusjohtaja Jukka-Pekka Joensuu kertoi haastatteluosuudessa yhtiöstä,  sen palveluista valtionhallinnolle sekä Suomesta Saksaan rakennettavasta merikaapelihankkeesta ja sen merkityksestä Suomelle. Tilaisuudessa oli paikalla valtiohallinnon organisaatioiden ylintä johtoa sekä talous-, henkilöstö- ja tietohallintojohtoa ja asiantuntijoita. Valtio Expo keräsi virallisten laskelmien mukaan yleisöennätyksen, 1466 kävijää, sekä ennätykselliset 72 näytteilleasettajaa.

”Tavoitteenamme tapahtumassa oli tehdä Cinian brändiä tunnetuksi, kertoa osaamisestamme ja palveluistamme sekä hankkia mahdollisimman paljon uusia kontakteja ja myyntiprospekteja. Näissä onnistuimme erinomaisesti”, kommentoi Cinian kehitysjohtaja Pertti Hyvärinen.

Vieraitamme kiinnostivat erityisesti Cinia uutena yrityksenä, Sea Lion -merikaapeliprojekti, riippumattomat valvontapalvelumme sekä big datan hallintaan liittyvä osaamisemme.

Suuret kiitokset kaikille vieraillemme, jotka kävitte tutustumassa Valtio Expo –messuosastollemme. 

Lisätietoja:
kehitysjohtaja Pertti Hyvärinen, Cinia Group Oy, pertti.hyvarinen(at)cinia.fi, puhelin 040 0377 359 ja

markkinointipäällikkö Minna Järvinen, Cinia Group Oy, minna.jarvinen(at)cinia.fi, puhelin 040 8620 311

Jaa