Skip to main content

Tietoliikenteen ja tietoturvan tekniset ratkaisut ja hankinta

Helpompi, varmempi ja turvallisempi digitaalinen arki. Cinian asiantuntijat ja edistyksellisimmät teknologiat helpottavat työtäsi ja vapauttavat aikaasi muuhun. Kanssamme yhteistyö on sujuvaa ja helppoa. 

valvonta-ja-poikkeamien-hallinta-hero

Sujuvaa ja mutkatonta kumppanuutta

Meille yhteistyö on kumppanuutta, jossa pelkän ratkaisun toimittamisen sijaan kehitämme it-ympäristöäsi kanssasi turvallisemmaksi ja toimivammaksi, ja olemme tukenasi kiperissäkin tilanteissa. Voit ulkoistaa meille laajemmat kokonaisuudet tai osia vastuistasi, tarpeen ja tilanteen mukaan. 

Meillä yhteistyötä tehdään ihmisten, ei järjestelmien, kesken. Sertifioitu ja kotimaassa sijaitseva Service Desk on apunasi ja saat aina suoran yhteyden asiantuntijaan, joka pystyy ratkaisemaan haasteesi. Tavoitteemme on helpottaa sinun arkeasi ja varmistaa niin sujuva yhteistyö, että öisin valvovat vain Cinian valvomopalvelut – sinä saat nukkua rauhassa. 

Asiantuntijuuden ja eturivin teknologioiden voittava yhdistelmä 

Ratkaisumme on rakennettu aina alan eturivin teknologioilla, ja pidämme huolen parhaiden käytäntöjen mukaisista ylläpidosta ja päivityksistä. Fyysiset laitteet uusimme ja päivitämme määräajoin, jolloin tietoliikenneyhteytesi tai kyberturvallisuusratkaisusi toimivuus ei jää vanhentuneesta laitteistosta kiinni. Seuraamme teknologian kehitystä, ja otamme hyväksi havaitut uudet teknologiat käyttöön heti, kun ne ovat saatavilla. Hyödynnämme ratkaisuissamme dataa ja tekoälyä, jotta ne olisivat sinulle kustannustehokkaampia. 

Kaipaatko apua turvallisen ja toimivan it-ympäristön rakentamiseen?

Ota yhteyttä, niin katsotaan sinun organisaatiollesi sopivin ratkaisu! 

Tutustu ratkaisuihin ja palveluihin

 • Tietoverkot ja yhteydet

  Tietoverkoilta ja yhteyksiltä vaaditaan ennen kaikkea nopeutta, tehokkuutta ja turvallisuutta. Meiltä saat yrityksellesi tietoliikenneratkaisut, joiden avulla organisaation toiminta voi jatkua ilman keskeytyksiä tilanteessa kuin tilanteessa.  

  Löydät meiltä saman katon alta internetyhteydet, yritys- ja lähiverkot, kriittisten tuotantoverkkojen IoT- ja OT-ratkaisut, sekä yhteydet pilveen ja konesaleihin. Teemme yhteistyötä lähes kaikkien kotimaisten operaattoreiden kanssa ja edustamme useita eri laitevalmistajia. Palkittu Service Deskimme palvelee sinua vuoden jokaisena päivänä, vuorokauden ympäri. 

 • Yrityksen internet

  Cinian yritysliittymä tarjoaa merkittävästi paremman palvelutason tavanomaisiin internetliittymiin verrattuna. Yritysliittymien tekniset ratkaisut ovat tietoturvallisia, valvottuja ja valmiita laajenemaan. 

  Tarpeesi yhteydelle voi ulottua Suomen eri kolkkiin ja maan rajojen yli. Toimitamme nopeat ja toimintavarmat internetyhteydet varayhteyksineen myös sijainteihin, joita muut operaattorit pitävät liian haastavina. 

 • Yritys- ja lähiverkot

  Lähiverkko jatkaa siitä pisteestä, johon yritysliittymä tuo internetin. Langaton tai langallinen sisäverkkoratkaisu liittää päätelaitteesi toisiinsa tietoturvallisesti ja toimintavarmasti. 

  Yritysverkko vie lähiverkon idean toimiston seinien ulkopuolelle. Se yhdistää kaikkien toimipisteidesi tietoliikenteen samaan yksityiseen verkkoon (VPN), halki Suomen tai kansainvälisesti. 

 • Turvallinen it-ympäristö - kyberturvavalvonta ja poikkeamien hallinta

  Digitaalisten ympäristöjen ja pilvipalveluiden kasvava hyödyntäminen edellyttää toimivaa tietoturvaa. Se tarkoittaa paitsi toimivia tietoturvakäytänteitä, myös jatkuvaa ympäristön valvontaa sekä poikkeamien havainnointia ja nopeaa reagointia mahdollisiin tietoturvauhkiin. Mahdollista organisaatiosi turvallinen työskentely ja liiketoiminnan sujuva jatkuvuus Cinian tarjoamien valvonnan ja poikkeamien hallinnan palveluilla. 

 • Microsoft-tietoturva

  Cinian Microsoft-tietoturvapalvelun avulla saat kaiken irti pilviympäristösi tietoturvaominaisuuksista ja jätät ympäristön hallinnoinnin ja valvonnan asiantuntijoiden osaaviin käsiin. Cinian tietoturva-asiantuntijat määrittelevät Microsoft-pakettisi tietoturvaominaisuudet parhaiden käytäntöjen mukaisesti, ja yhdistettynä Cinian CSOCin tarjoamiin tietoturvakontrolleihin suojaamme organisaatiosi käyttäjät, sovellukset ja laitteet. Asiantuntijamme valvovat ja hallinnoivat ympäristösi turvallisuutta, ja kehittävät tietoturvaasi edelleen vastaamaan yhä paremmin monimutkaistuviin tietoturvauhkiin. 

 • OT- ja IoT-ratkaisut

  Saat meiltä tuotantoympäristöösi sopivat IoT-ratkaisut. Olemme erikoistuneet haastavien olosuhteiden – kuten energiajakelun, logistiikan ja teollisuuden – OT- ja IoT-ratkaisuihin. Halutessasi yhteistyö kattaa koko ketjun laitteista, tietoliikenteestä ja pilviyhteyksistä datan prosessointiin, alustoihin ja analytiikkasovelluksiin.

  Cinian erityisosaamista ovat myös kriittisen infran turvallisuusjärjestelmät. Kysy lisää esimerkiksi tekoälyn uusista mahdollisuuksista turvallisuusratkaisuissa.

Toimialaratkaisut vaativiin ammattilaisympäristöihin 

Energia-alan OT- ja IoT-ratkaisut 

Sähkönjakelu, kaukolämpö ja uusiutuva energia – saat liiketoimintaasi istuvat ratkaisut ja niiden operoinnin vaativiin oloihin. 

Teollisuuden ja kaupan tietoturvalliset verkot 

Helpota tiedonkeruuta, nopeuta huoltotoimintaa ja ohjaa globaalia liiketoimintaa vaikka kotikonttorilta käsin. 

Liikkuvan kaluston  tietoverkkoratkaisut 

Luota siihen, että data liikkuu katkottomasti tien- ja radanvarsien, ajoneuvojen ja valvomoiden välillä. 

Asiakkaidemme kokemuksia

 • Cinian vahvuus on selkeästi palveluasenne, yhteistyössä mukana olleet Kiillon asiantuntijat ovat saaneet avun, kun sitä on tarvittu. Toimittaja on selkeästi onnistunut poistamaan ongelmia, sen sijaan että olisi tuonut niitä lisää.
 • “Cinian valtti oli se, että valokuituyhteyksiä pystyttiin tuomaan meille hyvin matalla kustannuksella sellaisiinkin kohteisiin, joissa niitä ei aikaisemmin ollut. ”
 • “Saamme kyberturvapalveluilla mielenrauhaa.”

Cinia lukuina

88,4 M€
Liikevaihto 2023
400 +
Henkilöstö
8
toimipistettä

Ota yhteyttä

Etsitkö kumppania, jonka osaamiseen voit luottaa tilanteessa kuin tilanteessa? Jätä meille yhteydenottopyyntö.  

Varmuutta tuovia ratkaisuja

Lue uusimmat blogikirjoitukset