Skip to main content

IT-ympäristöjen johtaminen ja jatkuvuuden varmistaminen

Varmista IT-ympäristösi toimivuus ja turvallisuus sekä liiketoiminnan sujuva jatkuminen kaikissa olosuhteissa – valitse kumppaniksi digitaalisten toimintaympäristöjen raskaan sarjan asiantuntija.  

it-ymparistojen-johtaminen-hero

Kriittisten toimialojen asiantuntija

Tehtävämme on tuoda varmuutta organisaatioiden monimutkaistuvaan digitaaliseen arkeen. Turvaamme toiminnan jatkuvuuden useilla kriittisillä aloilla, kuten terveydenhuollossa, energia-alalla, teollisuudessa ja julkishallinnossa. Tuotamme räätälöityjä ratkaisuja vaativiin olosuhteisiin, ja tunnemme kriittisten toimialojen reunaehdot ja sääntelyn. Oli tietohallinnon tarpeesi minkä kokoinen tahansa, meiltä saat aina ensiluokkaiset ratkaisut ammattilaiskäyttöön.  

Käytössäsi on Cinian yli 400 ammattilaisen ensiluokkainen osaaminen ja liiketoimintaymmärrys. Tuomme varmuutta digitaaliseen arkeesi, ja ratkaisemme vaativimmatkin tietoliikenne-, kyberturva- ja ohjelmistotarpeesi. 

 

Kaipaatko lisää varmuutta digitaaliseen ympäristöösi?

Ota yhteyttä, niin katsotaan sinun organisaatiollesi sopivin ratkaisu! 

Sujuvaa ja mutkatonta kumppanuutta

Meille yhteistyö on kumppanuutta, jossa pelkän ratkaisun toimittamisen sijaan kehitämme tietohallintoasi ja it-ympäristöäsi kanssasi turvallisemmaksi ja toimivammaksi, ja olemme tukenasi kiperissäkin tilanteissa. Emme tuhlaa aikaasi tiketti- tai puhelinpalvelujonoissa. Sertifioitu ja kotimaassa sijaitseva Service Desk on apunasi ja saat aina suoran yhteyden asiantuntijaan, joka pystyy ratkaisemaan haasteesi.  Haluamme samaa kuin sinäkin: sujuvaa ja mutkatonta yhteistyötä. Helppoa arkea ilman byrokratiaa.  

Tutustu ratkaisuihin ja palveluihin

 • Räätälöidyt tietoverkkoratkaisut yrityksille kotimaassa ja maailmalla

  Kun liiketoimintasi ytimessä on ihmisten sujuva arki tai yhteiskunnan rattaiden pyörittäminen, tietoverkkojen toimintavarmuudesta ei voi tinkiä. Taatusti keskeytymätön, nopea tietoliikenne on kokonaisuus, joka täytyy rakentaa huolella. 

  Meille on tärkeää, että tietoverkkoratkaisusi sopii juuri sinun organisaatiosi vaatimuksiin nyt ja huomenna. Palveluissamme yhdistyvät tietoverkkojen asiantunteva suunnittelu, kestävyysvaatimukset huomioiva toteutus, aktiivinen jatkokehitys sekä hyvä asiakaspalvelu. Meillä et jää byrokratian rattaisiin, vaan saat aina nopeasti apua tutuilta yhteyshenkilöiltä. 

 • Tietoverkkojen ja yhteyksien hallinta ja valvonta 24/7 – NOC

  Luotettava IT-infra on edellytys sille, että moderni liiketoiminta pyörii. Lyhyistäkin katkoista voi koitua kalliita haittoja. Digitalisaatio kasvattaa hallinta- ja valvontatyön määrää, ja tietoverkkoihin kohdistuu uusia turvallisuusuhkia. 

  Verkkojen valvonnan ja hallinnoinnin ulkoistaminen on tehokas tapa hyödyntää tuoreinta tietoliikenneosaamista ja -teknologiaa. Saat meiltä jatkuvan päivystyksen lisäksi tukea uuden kehittämiseen. NOC on elinkaaripalvelu, jossa ympäristöäsi optimoidaan ja parannetaan jatkuvasti.  

 • Varmista liiketoiminnan jatkuvuus – kyberturvallisuusratkaisut vaativiin ympäristöihin

  Varmista organisaatiollesi turvallinen työskentely ja toiminnan saumaton jatkuvuus Meiltä saat tietoturvan syväasiantuntijuuden, eturivin teknologiat ja juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivan kyberturvallisuusratkaisun. Turvaamme liiketoimintasi jatkuvuuden ja suojaamme tärkeät tietosi päätelaitteista palvelimiin ja verkoista sovelluksiin. Varmistamme liiketoimintasi jatkuvuuden varautumalla, valvomalla, havainnoimalla ja reagoimalla vuorokauden ympäri, viikon jokaisena päivänä. 

 • Tietoturvan jatkuva valvonta - CSOC

  Näkyvyys digiympäristöön ja kyky jatkuvaan ennakointiin, havainnointiin ja reagointiin ovat toimivan kyberpuolustuksen kulmakivet – Cinia Cyber Security Operations Center turvaa liiketoimintaympäristösi vuorokauden ympäri, viikon jokaisena päivänä.    

  Näin yrityksesi ei tarvitse investoida oman kyberturvavalvomon ylläpitämiseen tai teknisiin ratkaisuihin, ja voit keskittyä liiketoiminnan kehittämiseen ja kasvattamiseen. 

 • Tietoturvakartoitukset ja -konsultointi

  Tiedätkö, millä tasolla varautumisesi tietoturvauhkiin on? Huolestuttaako yrityksesi kyberturvallisuuden taso? Teemme tarpeidesi mukaiset kyber- ja tietoturvallisuuden kartoitukset ja arvioinnit, joiden perusteella saat selkeän ja kokonaisvaltaisen kuvan yrityksesi tietoturvajärjestelyjen vahvuuksista ja heikkouksista sekä suositukset kyberturvallisuuden parantamiseksi. Näin et tule yllätetyksi, ja tiedät, miten kyberpuolustuksesi toimii. 

 • OT- ja IoT-ratkaisut

  Saat meiltä tuotantoympäristöösi sopivat IoT-ratkaisut. Olemme erikoistuneet haastavien olosuhteiden – kuten energiajakelun, logistiikan ja teollisuuden – OT- ja IoT-ratkaisuihin. Halutessasi yhteistyö kattaa koko ketjun laitteista, tietoliikenteestä ja pilviyhteyksistä datan prosessointiin, alustoihin ja analytiikkasovelluksiin.

  Cinian erityisosaamista ovat myös kriittisen infran turvallisuusjärjestelmät. Kysy lisää esimerkiksi tekoälyn uusista mahdollisuuksista turvallisuusratkaisuissa.

Sertifioitua, luottamuksesi arvoista osaamista

Osaamisemme ei ole pelkkää puhetta. Cinialle on myönnetty useita turvallisuussertifikaatteja. Sertifikaatit kuvastavat laatuamme, mutta ne ovat myös osoitus asiakkaillemme luotettavuudestamme ja turvallisista työskentelymenetelmistämme. 

ISO/IEC 27001 

Cinia Kyberturvallisuuspalveluille ja Service Deskille on myönnetty kansainvälisesti tunnustettu tietoturvallisuuden hallintajärjestelmän ISO/IEC 27001 -sertifikaatti. 

FSC – Yritysturvallisuus­todistus 

Yritysturvallisuustodistus osoittaa, että kykenemme käsittelemään turvallisesti salassa pidettävää tietoaineistoa. 

Asiakkaidemme kokemuksia

 • Cinian vahvuus on selkeästi palveluasenne, yhteistyössä mukana olleet Kiillon asiantuntijat ovat saaneet avun, kun sitä on tarvittu. Toimittaja on selkeästi onnistunut poistamaan ongelmia, sen sijaan että olisi tuonut niitä lisää.
 • “Cinian valtti oli se, että valokuituyhteyksiä pystyttiin tuomaan meille hyvin matalla kustannuksella sellaisiinkin kohteisiin, joissa niitä ei aikaisemmin ollut. ”
 • “Saamme kyberturvapalveluilla mielenrauhaa.”
 • Ohjelmistoratkaisut-etusivu

  Erikoisosaamista vaativiin ohjelmistohankkeisiin

  Saat meiltä vaativat, ammattilaiskäyttöön suunnatut digitaaliset palvelut ja sovellukset koko elinkaaren mitalla muotoilun, suunnittelun ja toteutuksen kautta ylläpitoon ja jatkokehitykseen asti. Neuvomme ja innovoimme kanssasi uutta, suunnittelemme tarpeisiisi sopivat ohjelmistot ketterästi räätälöitynä sekä ylläpidämme ja kehitämme nykyisiä ratkaisujasi.  

  Vaativat, korkean tietoturvan ohjelmistoratkaisut ovat pelikenttämme. Toteutamme ammattilaissovelluksia, joiden avulla pyöritetään yhteiskunnan rattaita. Hyvinvointialueet ja terveydenhuolto, liikenne ja logistiikka, teollisuus ja vienti-innovaatiot: asiakkaitamme ovat kriittisen infrastruktuurin toimijat, joille digitaalisten palvelujen vaivattomuus on tärkeää. 

Varmuutta tuovia ratkaisuja

Cinia lukuina

88,4 M€
Liikevaihto 2023
400 +
Henkilöstö
8
toimipistettä

Ota yhteyttä

Etsitkö kumppania, jonka osaamiseen voit luottaa tilanteessa kuin tilanteessa? Jätä meille yhteydenottopyyntö.  

Lue uusimmat blogikirjoitukset