Skip to main content

Liiketoiminnan ja uusien ratkaisujen kehittäminen

Liiketoimintalähtöisiä digitaalisten ympäristöjen ratkaisuja, jotka kestävät tänään ja huomenna. 

OT-ja-IoT-ratkaisut

Huomisen kestäviä ratkaisuja

Kun digitalisaatio etenee ja teknologiat kehittyvät, digitaalisten palveluiden ja tuotteiden kehittäminen sekä prosessien automatisointi ovat jokaiselle organisaatiolle elinehto. Olipa tarpeesi vasta piirros fläppitaululla, alustava tuoteaihio tai modernisointia vaativa, liiketoiminnan kannalta kriittinen järjestelmä, kanssamme rakennat siitä käyttäjiä ja liiketoimintaa ensiluokkaisesti palvelevan kokonaisuuden – ja jatkokehität ketterästi sitä entistä paremmaksi. Kanssamme luot huomisen kestäviä ratkaisuja. 

Kumppanisi vaativiin kehityshankkeisiin

settings_suggest

Toimintavarmat järjestelmät ammattilaiskäyttöön 

Cinia on korkean käytettävyyden ohjelmistojen sekä haastavien ympäristöjen IoT- ja OT-ratkaisujen asiantuntija. Tietoturvalliset ohjelmistoratkaisumme sekä tuotantoympäristöjen automaatioratkaisut palvelevat ammattilaiskäyttöä vaativimmissakin ympäristöissä ja kattavat kaiken muotoilusta toteutukseen ja ylläpitoon sekä testauksesta jatkokehitykseen. Meissä yhdistyy pitkä kokemus ja uteliaisuus alan uusia ratkaisuja ja innovaatioita kohtaan. 

security

Kovennettua tietoturvaa ohjelmistoratkaisuihin  

Rakennamme ohjelmistoja, jotka pyörittävät yhteiskunnan rattaita. Tunnemme koko skaalan järeistä, turvaluokitelluista viranomaisjärjestelmistä teollisuus- ja palveluyritysten toiminnalle kriittisiin operatiivisiin tietojärjestelmiin. Kun kirjoitamme koodia, suhtaudumme tietoturvaan aina samalla kunnianhimolla. Cinia tarjoaa kovennetun tietoturvan palvelut sovelluksen koko elinkaaren ajalle, konseptoinnista kehittämisen kautta kyberturvallisuuden valvontaan. 

hive

Laaja toimialaosaaminen kriittisiltä aloilta 

Vaativat, korkean tietoturvan ohjelmistoratkaisut ovat pelikenttämme. Toteutamme ammattilaissovelluksia, joiden avulla pyöritetään yhteiskunnan rattaita. Hyvinvointialueet ja terveydenhuolto, liikenne ja logistiikka, teollisuus ja vienti-innovaatiot: asiakkaitamme ovat kriittisen infrastruktuurin toimijat, joille digitaalisten palvelujen vaivattomuus on tärkeää. 

Varmuutta liiketoiminnan digitaaliseen kehittämiseen

Ota yhteyttä, niin katsotaan sinun organisaatiollesi sopivin ratkaisu! 

Tutustu ratkaisuihin ja palveluihin

 • Ketterää tuotekehityskumppanuutta 

  Perinteisesti toimittajan rooli rajoittuu tuotekehityskumppanuuksissa asiantuntijaresurssien tarjoamiseen asiakkaan käyttöön tai ennalta määriteltyjen kokonaisuuksien toimittamiseen asiakkaalle projekteina. Meillä Cinialla aito tuotekehityskumppanuus käsittää laajemman, koko ohjelmiston elinkaarelle ulottuvan yhteistyön. Siihen sisältyy varsinaisen kehitystyön lisäksi esimerkiksi palvelumuotoilua ja vaatimusten tuottamista, tuotteen elinkaaren huomioivaa arkkitehtuuri- ja teknologiasuunnittelua sekä DevOps-ympäristöjen ja automatisoidun julkaisu- ja testausprosessin rakentamista ja ylläpitämistä. 

 • Uusien digitaalisten palveluiden konseptointi ja palvelumuotoilu

  Vie ideasi konseptiksi, prototyypiksi ja käyttöönottoon asti. Luo palveluja, joita ammattikäyttäjät rakastavat. Kun haluat luoda uutta kilpailuetua digitaalisista ratkaisuista, jalostamme toiveesi kohti toteutusta. Ymmärrämme vaativan ammattilaiskäytön erityispiirteet, tietoturvavaatimukset ja tunnemme järjestelmien kehitystä ohjaavan lainsäädännön asettamat raamit palvelujen muotoilulle. 

 • Ulkopuolinen sovellus- ja järjestelmäarviointi liiketoimintasi tukena

  Me Cinialla tunnemme eri teknologioiden vahvuudet, riskit ja mahdollisuudet. Ymmärrämme myös liiketoimintaa ja hallitsemme prosessit, joilla hankkeet onnistuvat. Neuvojen lisäksi saat meiltä aina konkreettiset, toteuttamiskelpoiset ehdotukset. 

  Pyydä meiltä ratkaisua esimerkiksi näihin: 

  • Sovelluksen elinkaaren ja jatkokehitettävyyden selvittäminen 
  • IT-arkkitehtuurin uudistukset ja teknologiavalinnat 
  • Roadmap sovelluksen modernisointiin 
  • Vanhentuneen teknologian korvaaminen uudella 
  • Julkipilvisiirtymä AWS-, Azure- tai GCP-ympäristöön 
  • Sovelluksen tietoturvallisuuden arviointi 

Valjasta IoT ja tekoäly tuotantosi käyttöön

Valvonnan automatisointi, järjestelmien ja laitteiden etäohjaus, konenäkösovellukset – Olemme kanssasi vähentämässä turhaa ja toistuvaa työtä ja rakentamassa uusia kilpailuetuja tuotantosi eri vaiheisiin. Tunnemme IoT:n mahdollisuudet kriittisissä OT-ympäristöissä ja autamme sinua valjastamaan tekoälyn ja koneoppimisen kameravalvonta- ja turvallisuusjärjestelmiin.  

IoT-ratkaisut laitteista ylläpitoon 

Toteutamme IoT-ratkaisut kriittisiin toimintaympäristöihin. Saat meiltä IoT-laitteet, kokoonpanon ja toimituksen, ylläpidon ja kehityksen, tietoturvan sekä analytiikkasovellukset.

Laitevalmistajista ja operaattoreista riippumattomana kumppanina etsimme sinulle parhaat tekniset vaihtoehdot ja viemme ideasi prototyypiksi ja siitä aina tuotantoon saakka.  

IoT-sovellukset liiketoimintalähtöisesti

Mitä enemmän IoT-ratkaisussa on ominaisuuksia, laitehallintaa ja integraatioita, sitä tärkeämpää on huomioida tulevaisuuden kestävä arkkitehtuuri, huolellinen end-to-end testaus, tietoturvallisuus sekä ratkaisun skaalautuminen. Kanssamme voit olla varma, että IoT-ratkaisusi suunnitellaan parhaita käytänteitä noudattaen.  

Saat meiltä IoT-sovelluskehitystä sekä avaimet käteen projekteina ja että jatkuvana tuotekehityspalveluna. 

Asiakkaidemme kokemuksia

 • “Tämä yhteistyö on muuttanut käsitykseni IT-toimijoista aivan täysin. Aiemmin mielikuvani oli, että uuden kehittäminen on hyvin hidasta. Nyt tiedän, että parhaimmillaan IT-yhteistyö on erittäin ketterää, kehittävää ja innovatiivista.”
 • “Olemme toteuttaneet Cinian kanssa hyvin suuria kokonaisuuksia yhdessä. Cinialaiset uskaltavat myös haastaa meitä ja tehdä parannusehdotuksia.”
 • “Saimme hyvän otannan siihen, kuinka tuotteistamista kannattaa meillä lähteä tekemään. Saimme käyttöömme myös sellaista Cinian osaamista, jota meillä itsellämme ei ollut: näkemyksellisyyttä IoT:n rajoitteista ja mahdollisuuksista”
 • "Cinia tarjoaa meille helposti vaivattoman kokonaisratkaisun etäyhteyksiin. Ratkaisun avulla voimme kasvattaa palveluliiketoimintaamme haluamallamme tavalla."

Varmuutta tuovia ratkaisuja

Cinia lukuina

88,4 M€
Liikevaihto 2023
400 +
Henkilöstö
8
toimipistettä

Ota yhteyttä

Etsitkö kumppania, jonka osaamiseen voit luottaa tilanteessa kuin tilanteessa? Jätä meille yhteydenottopyyntö.  

Lue uusimmat blogikirjoitukset