Ajankohtaista

Cinian Kyberturvallisuusneuvosto aloitti toimintansa

Uutiset 20.5.2015

Cinia on perustanut Kyberturvallisuusneuvoston, johon on kutsuttu jäseniksi yrityksen ulko-puolelta viisi suomalaista alan huippuosaajaa. Nämä ovat OP Ryhmän turvallisuuspalveluiden johtaja Jani Arnell, Aalto-yliopiston professori ja Insta Defsec Oy:n liiketoimintajohtaja Jarno Limnéll, FICIX ry:n puheenjohtaja Jorma Mellin, Huoltovarmuuskeskuksesta johtaja Sauli Savisalo sekä F-Secure Oy:n strategiajohtaja Jyrki Tulokas.

Neuvoston toiminnan avulla Cinia pyrkii varmistamaan, että yhtiön ymmärrys kyberympäristön kehityksestä pysyy oikeana ja että täten Cinia pystyy varmistamaan oman verkkonsa sekä tuottamiensa palveluiden turvallisuuden. Samalla Cinia haluaa myös edistää kotimaista ja kansainvälistä keskustelua kyberturvallisuuden kehittämiseksi.

Kyberturvallisuusneuvosto kokoontuu kolmesta neljään kertaa vuodessa. Neuvosto toimii ensisijaisesti Cinia Groupin johdon neuvonantajana, joten sen työhön osallistuvat Cinian hallituksen ja konsernijohtoryhmän jäsenet. Neuvoston puheenjohtajana toimii Cinia-konsernin toimitusjohtaja Ari-Jussi Knaapila ja pääsihteerinä kehitysjohtaja Pertti Hyvärinen.

Lisätietoja:

toimitusjohtaja Ari-Jussi Knaapila, Cinia Group Oy, puhelin 050 2179 ja
kehitysjohtaja Pertti Hyvärinen, Cinia Group Oy, puhelin 040 0377 359

Jaa