Ajankohtaista

Corenetin YT-neuvottelut on saatu päätökseen

Uutiset 13.3.2013

Haastaviin asiakastarpeisiin ja -ympäristöihin erikoistunut tietoliikennepohjaisia ratkaisuja ja palveluja toimittava Corenet Oy on saanut päätökseen koko yhtiötä koskevat YT-neuvottelut.

Neuvottelujen perusteella 28 henkilön työsuhde päättyy. Näistä noin kolmannes siirtyy eläkkeelle tai ns. eläkeputkeen. Neuvottelujen käynnistyessä alkuvuodesta vähennystarpeeksi oli arvioitu enintään 35 henkilöä.

”Asiakkaidemme järjestelmät vaativat korkeaa käytettävyyttä. Tulevaisuudessa tavoitteenamme on olla ensisijainen kumppani tällaisten järjestelmien ennakoivassa ylläpidossa. Näin ollen pyrimme kohdistamaan henkilöstön osaamisalueet vastaamaan paremmin asiakkaiden tulevia ja jatkuvasti muuttuvia tarpeita ja samalla nostamaan liiketoiminnan  kannattavuutta”, Corenet Oy:n toimitusjohtaja Timo Cavén kertoo.

Vähennykset kohdistuvat merkittävältä osin hallinnollisiin tehtäviin sekä sellaisiin esimiestehtäviin, joihin ei sisälly myyntiä, konsultointia tai muuta asiakastyötä.

Niille, joiden työsuhde on päättymässä, tarjotaan mahdollisuus Corenetin järjestämään työnhakuvalmennukseen sekä muihin muutosturvaan liittyviin palveluihin.

Lisätietoja:

Timo Cavén, toimitusjohtaja, Corenet Oy, puh. 040 505 7303, timo.caven@corenet.fi

Jaa