<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=444991906801021&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Cinia Cyber Security Focus!

VIRTUAALITAPAHTUMA KE 19.5.2021 KLO 10.00 - 12.00

The Future of Cyber Security

Tulevaisuuden uhat ovat digitaalisia ja globaaleja. Millaisia riskejä AI voi tuoda datavarkauksien näkökulmasta? Voiko digitaalisessa maailmassa luottaa enää mihinkään?

Tervetuloa Cinia Cyber Security Focus! - The Future of Cyber Security -virtuaalitapahtumaan keskiviikkona 19. toukokuuta klo 10.00 - 12.00.

Alan asiantuntijat suuntaavat katseemme kyberturvallisuuden tulevaisuuteen. Kansainvälisen keynote-puheenvuoron pitää David Sancho, Senior Threat Researcher, Trend Microlta.

 

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Ohjelma

Tilaisuuden avaus
Ari-Jussi Knaapila, toimitusjohtaja, Cinia

Malicious use of AI today and in the Future
David Sancho, Senior Threat Researcher, Trend Micro

Avoimien lähteiden tiedustelu ja liiketoiminta
Veli-Pekka Kivimäki, Strategic Analyst, Suojelupoliisi

Tulevaisuuden kyberilmiöt
Juhani Eronen, johtava asiantuntija, Traficom

Zero Trust - Kohti parempaa turvallisuutta
Tomi Liesimaa, Head of Cyber Security Solutions, Cinia

Ari-Jussi Knaapila, Toimitusjohtaja, Cinia Cinian toimitusjohtaja ja Cinia-konserniin kuuluvien Netplaza Oy:n, NDC Networks Oy:n sekä C-Lion1-merikaapeliyhtiön hallitusten puheenjohtaja. Ari-Jussilla on pitkä yli 30 vuoden kokemus ICT-alan kansainvälisissä yhtiössä. Kahdenkymmenen viime vuoden aikana hän on ollut useiden, eri kehitysvaiheessa olleiden, ICT-yhtiöiden toimitusjohtajana. Toukokuussa 2014 hänet nimitettiin Corenet Oy:n hallituksen puheenjohtajaksi ja tammikuussa 2015 Cinian toimitusjohtajaksi, jolloin myös Corenet Oy yhdistyi osaksi Ciniaa.
David Sancho, Senior Threat Researcher, Trend Micro David Sancho joined Trend Micro in 2002, having fulfilled a variety of technical security-related roles. Currently, his title is Senior Anti-Malware Researcher and he specializes in web threats and other emerging technologies. In his more than 18 years of experience in the security field, Sancho has written and published a number of research papers on malware tendencies, has been featured in the media and has participated in customer events where he has presented on business issues and malware-related topics. His interests include web infection methods, vulnerability exploitation and white-hat hacking in general.
Veli-Pekka Kivimäki, Strategic Analyst, Suojelupoliisi Veli-Pekka Kivimäki on erittäin kokenut avoimien lähteiden analyysin ja tiedonhankinnan ammattilainen, joka toimii vanhempana analyytikkona Suojelupoliisissa. Ennen Suojelupoliisin tehtäväänsä Kivimäki on tehnyt mm. akateemista tutkimusta avoimien lähteiden tiedonhankinnasta ja toiminut lähes 20 vuotta korkean teknologian teollisuudessa insinööri- ja johtotehtävissä, mukaan lukien Microsoft ja Nokia.
Juhani Eronen, Johtava asiantuntija, Traficom Juhani Eronen on toiminut Kyberturvallisuuskeskuksessa vuodesta 2006, tällä hetkellä tittelillä johtava asiantuntija, vastuualueena moninaiset haavoittuvuuksiin, tietoturvaloukkauksiin ja tietoturvan varmistamiseen liittyvät tehtävät. Viime vuosina työn painopiste on siirtynyt tulevaisuuden teknologioiden turvallisuuden tutkimiseen ja varmistamiseen. Taustaltaan Juhani on ohjelmistohaavoittuvuuksien testaukseen ja riippuvuuksien hallinnan tutkija Oulun yliopistolta ja sen OUSPG-ryhmästä.
Tomi Liesimaa, Head of Cyber Security Solutions, Cinia Tomi Liesimaalla on pitkä kokemus kyberympäristön rikostiedustelusta sekä kyberrikostorjunnasta. Hän on työskennellyt mm. Keskusrikospoliisin Kyberrikostorjuntakeskuksessa sekä Europolissa.
VIRTUAALITAPAHTUMA

Ilmoittaudu mukaan

Lisätietoja tapahtumasta

viestinta@cinia.fi
p. 050 506 5536