6.9.2019 10:00

Cinia mukaan KL-Kuntahankinnat puitesopimukseen

KL-Kuntahankinnat Oy kilpailutti ICT-asiantuntijapalvelunsa kahden vuoden pituiseen puitejärjestelyyn, jonka arvioitu arvo on 35 000 000 euroa. Cinia valittiin mukaan kaikilla palvelualueilla, joihin se jätti tarjouksensa. Kilpailutus herätti laajaa mielenkiintoa ja tarjoajia oli runsaasti.

- Vaikka puitesopimuksiin valittiin suuri määrä tarjoajia (15 per palvelualue) niin olemme erittäin iloisia sijoituksestamme terävimpään kärkeen kaikilla palvelualueilla, kertoo liiketoimintajohtaja Jukka Hornborg, Ohjelmistopalvelut, Cinia Oy.

Cinia oli eniten pisteitä saaneiden joukossa jokaisessa kategoriassa.

Valintakriteereissä hinnan painoarvo oli 40 ja laadun 60. Laadun arvioiminen tehtiin asiakastyytyväisyystutkimuksella tarjoajien nimeämille asiakkaille.

- Varsinkin asiakkaiden antamat arviot palvelumme laadusta lämmittivät mieltä. On erittäin tervetullutta, että asiakastyytyväisyys on tuotu yhdeksi laadulliseksi kriteeriksi julkisiin hankintoihin, Hornborg toteaa.

Aiemmin Cinia on valittu puitesopimustoimittajaksi mm. Kelan etuusjärjestelmien uudistamiseen, UNA Oy:n konsultti- ja ohjelmistokehityspalveluihin sekä usealla sote-alueen toimijalle. Cinia on myös mukana Hanselin sekä lukuisten muiden toimijoiden DPS-puitejärjestelyissä. 

Lisätietoja:

Jukka Hornborg, liiketoimintajohtaja, Ohjelmistopalvelut, Cinia Oy, puh. +358 40 592 9596, jukka.hornborg(at)cinia.fi