8.4.2020 9:00

Empower ja Cinia solmivat puitesopimuksen tietoliikenneverkon kenttäpalveluiden tuottamisesta

Empower ja Cinia Oy ovat allekirjoittaneet puitesopimuksen tietoliikenneverkon kenttäpalveluiden tuottamisesta. 

Puitesopimus kattaa palvelusopimukset asennus-, huolto-, viankorjaus-, kaapelinäyttö- sekä varasto- ja materiaalilogistiikkapalveluista koko Suomen alueella. Sopimus astui voimaan huhtikuun alussa.

Cinia tarjoaa turvallisia korkean käytettävyyden tietoverkko- ja ohjelmistoratkaisuja. Empower on Cinian pitkäaikainen kumppani ja tietoliikenneverkon kenttäpalveluiden tuottaja jo vuodesta 2014.

– Olen iloinen, että yhteistyömme Cinian kanssa jatkuu. Sopimus on Empowerin kannalta merkittävä ja tarjoaa todellisen aitiopaikan älykkäämmän yhteiskunnan sekä nopeampien ja luotettavampien tietoverkkojen rakentamiseksi, erityisesti yhteiskunnan kriittisen infran osalta, kommentoi Empower-konsernin vt. toimitusjohtaja Mikko Vaahersalo.

 

– Tietoverkkojen luotettavuus, kattavuus ja riittävä kapasiteetti ovat ensiarvoisen tärkeitä koko yhteiskunnan kannalta koskien sekä kriittisten toimintojen turvaamista, että yritysten, yhteisöjen ja kansalaisten arkisia toimintoja.  Tietoverkkojen toimintavarmuutta edistävän ennakoivan toiminnan merkitys on kasvanut samanaikaisesti kuin mahdollisista häiriötilanteista toipuminen nopeasti on tullut entistä tärkeämmäksi. Pitkäaikaisen yhteistyömme jatkaminen Empowerin kanssa tukee suoraan näitä tavoitteitamme, sanoo johtaja Taneli Vuorinen, Cinialta.