28.10.2013 9:00

Kriittisten tietoliikenneverkkojen valvonta paranee, Qentinel ja Corenet yhteistyöhön

Kotimaiset tietotekniikka-alan toimijat, riippumaton laadunvarmistaja Qentinel ja tietoliikennepohjaisiin ratkaisuihin erikoistunut Corenet, ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Qentinelin ja Corenetin yhteistyö parantaa asiakkaiden kokonaispalvelua. 
Yhteistyö koskee Qentinelin NetEye-ratkaisua, jota Corenet hyödyntää asiakkailleen tarjoamissaan palveluissa.

- Olemme yhdistäneet Qentinelin NetEye-teknologian Corenetin 24/7-valvontakeskuspalveluun. Yhteistyön myötä osa Qentinelin NetEye-asiakkaista siirtyy Corenetin vastuulle. Siirtyviä asiakkaita on informoitu, kertoo Qentinelin toimitusjohtaja Esko Hannula.

NetEye on Qentinelin tietotekniikan laadunmittaukseen ja tietotekniikkapalveluketjun monitorointiin kehittämä ratkaisu, joka tukee liiketoimintatarpeita ja antaa tietoa loppukäyttäjän kokemasta palvelutasosta. NetEye-teknologia kattaa koko ICT-ympäristön, kuten palvelimet, kytkimet, tietokannat ja sähköpostijärjestelmät.

- NetEye-teknologia soveltuu hyvin täydentämään ja vahvistamaan Corenetin vahvaa erityisosaamista kriittisten tietoliikenneverkkojen valvonnassa, jatkaa Hannula.

- Yhdistämme Corenetin erityisosaamisen kriittisten tietoliikenneverkkojen ylläpidosta NetEyen tuottamaan valvontatietoon. Qentinelin palvelumalli sopii hyvin kokonaisvalvontakonseptiimme, jossa kullekin asiakkaalle räätälöidään sen tarpeisiin sopiva valvonta- ja hallintapalvelu, sanoo Corenetin liiketoimintajohtaja Sami Eerola.

- Yhteistyömme kautta tarjoamme asiakkaille uudenlaista kriittisten liiketoimintajärjestelmien ja loppukäyttäjäkokemusten ennakointia yhdistettynä 24/7-valvontapalveluumme. Yhdessä Qentinelin kanssa parannamme asiakkaidemme kilpailuetua ja toimintavarmuutta kriittisten loppuasiakaspalveluiden tuottamisessa, jatkaa Eerola.

- Viime kädessä yhteistyöstämme hyötyvät asiakkaidemme asiakkaat eli esimerkiksi pankkien tai vakuutusyritysten palveluiden käyttäjät, täydentää Hannula.

Qentinel ja Corenet ovat keskittyneet tuottamaan palveluja kriittisiin liiketoimintaympäristöihin asiakaslähtöisesti.

Lisätiedot:

Esko Hannula, toimitusjohtaja, Qentinel, puh. 040 553 1577 , esko.hannula(at)qentinel.fi

Sami Eerola, liiketoimintajohtaja, Corenet, puh. 040 862 2271, sami.eerola(at)corenet.fi