Hakutulokset

Ella Haavisto ja Cinia yhteistyöhön

Uutiset 17.11.2017

Ella Haavisto ja älykkäitä verkko-, pilvi- ja ohjelmistopalveluita tarjoava Cinia Group ovat tehneet yhteistyösopimuksen. Yhteistyö on luonnollinen jatkumo keväällä julkistetulle sopimukselle Cinia Groupin ja Suomen Tennisliiton välillä.

Tampereen Tennisseuraa edustava 15-vuotias Haavisto on yksi Suomen lupaavimpia tennispelaajia ja on nuoresta iästään huolimatta menestynyt hyvin sekä kotimaan että ulkomaan kilpakentillä. Kuluneen vuoden merkittävimpiin saavutuksiin kuuluu sekä 16- että 21-vuotiaiden Suomen Mestaruus sekä avoimien SM-kilpailujen pronssimitali.

Yhteistyösopimus on merkittävä tuki kohti Ellan tavoittelemaa tennisammattilaisuutta. Sopimus mahdollistaa omalta osaltaan kansainvälisen leireilyn ja kilpailemisen, joka on ensiarvoisen tärkeää nuoren pelaajan kehittymisen kannalta.

”Olemme erittäin iloisia yhteistyöstä nuoren huippulupauksen kanssa. Tämä täydentää loistavasti aiemmin tehtyä yhteistyösopimusta Suomen Tennisliiton kanssa. Henkilöstömme hyvinvointi on meille keskeinen menestystekijä ja tulemme hyödyntämään Ellaa mm. sisäisissä tennistapahtumissamme osallistujien inspiroijana”, toteaa Cinia Groupin Liiketoiminnan kehitysjohtaja Jari Mäkijärvi.

Lisätietoja:

Antti Roiha, +358405528324, antti.roiha@wonderlandconsulting.com
Cinia Group, Liiketoiminnan kehitysjohtaja Jari Mäkijärvi, +358 40 507 0408, jari.makijarvi@cinia.fi

Cinia Group tarjoaa älykkäitä verkko-, pilvi- ja ohjelmistopalveluita, jotka poistavat etäisyyksien merkityksen sekä parantavat maailman toimivuutta ja turvallisuutta. Vahva osaaminen kriittisten järjestelmien kehittämisessä perustuu tinkimättömään tapaan varmistaa toimintavarmuus ja tietoturva kaikissa tilanteissa. Edistyksellinen pilvipohjainen toimintaympäristö tarjoaa kyberturvallisen ICT-infrastuktuurin, joka vastaa vaativimpienkin organisaatioiden tarpeisiin. Tuhansien kilometrien mittainen oma optinen runkoverkko ja Cinia C-Lion1-merikaapeli tarjoavat lyhyimmän ja nopeimman reitin Keski-Euroopan verkkosolmuista Pohjois-Euroopan datakeskuksille ihanteellisiin oloihin sekä Aasian ja itäisen Euroopan markkinoille. Lisätietoa: www.cinia.fi

Jaa