Antti-Teollisuus Oy


Antti Ultima mahdollistaa konkreettisen digiloikan maatiloilla

Suomalaiset viljelijät ovat tunteneet Antti-tuotteet jo yli 65 vuotta. Antin kuivurijärjestelmät edustavat viljankäsittelyalan teknisen kehityksen kiistatonta kärkeä. Lisäksi yrityksen tuotevalikoimaan kuuluvat siilot, kuljettimet ja elevaattorit.

Antti-Teollisuus valitsi Cinian kumppanikseen, kun se päätti ryhtyä rakentamaan tehokkaan ja taloudellisen viljankäsittelyn tueksi nykyaikaista etähallintaa ja pilvipalvelua.

Yhteistyön tuloksena syntynyt Ultima-järjestelmä yhdistää Antti-Teollisuuden osaamisen viljankäsittelyprosesseista maailman mittaluokassa ainutlaatuiseksi kokonaisuudeksi, jossa automaattinen viljankäsittely, nettipalvelu, etähallinta sekä erä- ja siilokirjanpito liittyvät saumattomasti yhteen.

Ultima mahdollistaa konkreettisen digiloikan maatiloilla, kun viljankäsittelyprosessi muuttuu etähallittavaksi. Aiemmin viljelijät kävivät kuivaamolla kääntämässä katkaisijoita käsin - nyt lämpötilaa ja kuivausaikaa voi säätää tietokoneella tai mobiililaitteella.

Viljelijän ansainnalle kriittisen kuivausprosessin etenemisestä kerätty runsas tieto tuo myös mielenrauhaa. Kerätty data tallennetaan pilvipalveluun, josta se on saatavilla vielä vuosienkin päästä. Samalla manuaalisesta tietojen kirjaamisesta ruutuvihkoihin on päästy maatiloilla eroon. 

”Kun valitsimme ohjelmistokumppania Cinialla oli vahvaa kokemusta ja näyttöjä IoT-sovellusten toimittamisesta teollisuus- ja maataloussektorille. Tiimin lähestymistapa liiketoimintamme haasteisiin sekä ketterään tuotekehitykseen vakuuttivat. Yhteistyö on sujunut hyvin ja kehitämme Ultimaa yhdessä jatkossakin viljelijöiden palautteen ja toiveiden ohjaamana”, kertoo Antti-Teollisuus Oy:n tuotekehityspäällikkö Teemu Tulkki.


Lisätietoja

Kimmo Alamartimo, Liiketoimintajohtaja, Ohjelmistopalvelut
puh. +358 40 552 9204, kimmo.alamartimo@cinia.fi


Lue lisää Cinian asiakaslähtöisestä ohjelmistokehityksestä.

Ohjelmistopalvelut