Skip to main content

Security Information Event Management

Havainnoi tietoturvapoikkeamat, reagoi niihin viipymättä, ja selvitä, mitä tapahtui – SIEM-palvelun avulla keräät vain relevanttia tietoa digi-infrastruktuuristasi ja havainnoit poikkeamat tehokkaasti.   

SIEM1

Näkyvyyttä digitaaliseen ympäristöösi

 

Cinia SIEM-palvelussa saat käyttöösi markkinoiden parhaat SIEM-teknologiat. Palvelu skaalautuu pienistä ympäristöistä aina tuhansien laitteiden ja käyttäjien kokonaisuuksiin pitäen silti lisensoinnin helppona ja ymmärrettävänä. Palvelu sopii niin tietoturvaan, liiketoiminta-analytiikkaan kuin käytettävyyden monitorointiin ja ongelmien selvittämiseen. Palvelussa yrityksesi määrittämät tietolähteet integroidaan saumattomasti yhteen lokitietojen kanssa – näin saat Cinia SIEM –palvelun avulla kokonaisvaltaisen tilannekuvan digitaalisen ympäristöstäsi tietoturvan tilasta. 

settings_suggest

Edistykselliset SIEM-teknologiat 

SIEM-teknologiaan kerätään dataa muun muassa palvelimilta, verkkolaitteista ja ohjelmistoista – näin saat kattavan tilannekuvan IT-infrastruktuurissasi tapahtuvasta toiminnasta. Automaattisten hälytysten avulla reagoit nopeasti poikkeamiin, ja lyhennät siten myös korjaus- ja toipumisaikaa. 

history

Palaa aiempiin tietoturvatapahtumiin 

SIEM-teknologia auttaa sinua pureutumaan myös aiempiin tietoturvapoikkeamiin ja selvittämään, mistä ne johtuivat ja kuinka kauan ne ovat jatkuneet. Näin tiedät, minkä laajuisesta poikkeamasta on kyse ja varmistat, että olet varautunut jatkossa. 

people_alt

Dedikoidut ammattilaiset käytössäsi 

Saat organisaatioillesi osoitetut tietoturvan huippuammattilaiset käyttöösi. Tietoturvasertifioidut asiantuntijat hoitavat organisaatiosi tietoturvan valvonnan, ja sinä voit keskittyä ydinliiketoimintaasi. 

safety_check

Jatkuva kehitys ja ympärivuorokautinen tuki 

Kehitämme tietoturvaasi organisaatiosi kanssa säännöllisissä tietoturva- ja kehityspalavereissa. Asiantuntijat ovat lisäksi käytettävissäsi 24/7 ja tukevat sinua silloin, kun tarve ilmaantuu. 

Havainnoi poikkeamat ja reagoi viipymättä SIEM-palvelun avulla

 • Vahva tietoturva – EAL 3+ -sertifioitu  
 • Uhkatiedon integrointi ja rikastaminen  
 • Integroitavuus ja mahdollisuus automaatioon  
 • Muokattavat näkymät ja widgetit  
 • Ketterä ja nopea tuki 24/7  
 • Säännölliset SIEM-statustapaamiset  
 • Säännölliset laatu- ja kehitystapaamiset  
 • Vakiomuutokset ja pienet päivitykset 
 • Tapahtumia valvovat tietoturva-asiantuntijat ja sertifioidut ammattilaiset  
 • Tiedonkeruu ja seuranta eri lähteistä 
 • Kerättyjen tietojen analysointi  
 • Valmiit korrelaatiot ja hälytykset  
 • Palvelun alustajärjestelmien ylläpito  
 • Raportointi ja tukipalvelu suomeksi ja englanniksi

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ota yhteyttä asiantuntijaamme, niin katsotaan yhdessä organisaatiollesi sopivin ratkaisu.  

Tutustu myös muihin palveluihimme

CSOC

Näkyvyys digiympäristöön ja kyky jatkuvaan ennakointiin, havainnointiin ja reagointiin ovat toimivan kyberpuolustuksen kulmakivet – Cinia CSOC turvaa liiketoimintaympäristösi vuorokauden ympäri, viikon jokaisena päivänä. 

MDR palveluna

Cinia MDR-palvelun kyberturvakumppanuus yhdistelee teknologiaa ja asiantuntija-apua, ja suojaa niin organisaatiosi päätelaitteet ja pilvipalvelut kuin käytössä olevat yhteydetkin. 

Microsoft-tietoturva

Cinian Microsoft-tietoturvapalvelun avulla saat kaiken irti pilviympäristösi tietoturvaominaisuuksista ja jätät ympäristön hallinnoinnin ja valvonnan asiantuntijoiden osaaviin käsiin. 

OT-tietoturva

Varmista tuotantoympäristösi turvallisuus ja tuotannon jatkuvuus. Cinian CSOC valvoo tuotantolaitoksesi verkkoliikennettä, järjestelmiä ja laitteita 24/7 ja vastaa poikkeamiin välittömästi. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ota yhteyttä niin katsotaan yhdessä, minkälainen ratkaisu olisi sinun organisaatiollesi sopivin.