Jatkuvat tietoturvapalvelut

Jatkuvat tietoturvapalvelut liiketoiminnan tukena

Ei ole väliä onko sinulla pilvipalveluita, toimisto- tai teollisuusympäristö, palvelimia, verkkoja, päätelaitteita, autamme sinua löytämään tarpeisiisi sopivat kyberturvallisuusratkaisut. Asiantuntemuksemme perustuu satoihin kyberturvallisuusprojekteihin erilaisissa ICT- ja OT-ympäristöissä. Jatkuvan tietoturvapalvelun tiimimme pitää puolustusratkaisusi ajan tasalla ja ylläpitää ympäristöäsi. Voit nukkua yösi rauhassa - puolustuksesi on aina ajan tasalla.
Cinia CCSS 365 -palvelu


Varmista Microsoft-pilviympäristön tietoturva ja vaatimuksenmukaisuus nyt ja tulevaisuudessa. 

Lue lisää
Haavoittuvuuksien hallintapalvelu

Cinian haavoittuvuuksien hallintapalvelun avulla voit hallita haavoittuvuuksia tehokkaasti.

Lue lisää
Cinia Cyber Rating -palvelu

Ymmärrettävää ja helposti tulkittavaa dataa organisaation ulospäin näkyvistä riskeistä.

Lue lisää

Modernit ja monipuoliset palvelut kyberuhkien torjuntaan.

Cinia Continuous Cyber Security Services 365 -palvelu

Integroitu ratkaisu tietojen ja laitteiden suojaukseen

Pilvipalveluiden hyödyntäminen tukee modernia tietotyötä ja lisää tuottavuutta, mutta vastapainona asettaa moninaisia vaatimuksia tietoturvalle. Tasapainon löytäminen tuottavan työskentelyn ja tietoturvallisen työskentelyn välillä on usein vaatinut kompromisseja.

Cinia vastaa tähän haasteeseen tarjoamalla yrityksille Microsoftin integroidun ratkaisun tietojen ja laitteiden suojaukseen ulkoisilta uhkilta ja tietovuodoilta. Microsoftin teknologiassa tietosuoja- ja vaatimustenmukaisuustyökalut ovat sisäänrakennettuna.

Microsoft 365 -kokonaisuus sisältää

 • Office 365 -palvelut
 • Enterprise Mobility + Security (EMS) -paketti, joka pitää sisälläään tietoturvaominaisuuksia, analytiikkaa sekä identiteetti- ja laitehallintaa.

microsoft-365

 

Cinia CCSS 365 -palvelu tarjoaa sisäänrakennettua kyberturvallisuutta pilvipalveluun.

Haavoittuvuuksien hallintapalvelu

Tehoa haavoittuvuuksien hallintaan

Cinian haavoittuvuuksien hallintapalvelun avulla voit hallita haavoittuvuuksia tehokkaasti. Palvelu skannaa haavoittuvuuksia verkkoympäristöstäsi. Palvelun avulla saat näkyvyyden organisaatiosi IT-ympäristön haavoittuvuuksiin, missä ne ovat ja kuinka kriittisiä ne ovat. 

IT-ympäristön haavoittuvuuksia peilataan reaaliajassa maailmanlaajuiseen uhkatietoon. Jos verkkoympäristöösi iskee jokin maailmalla leviävä verkkohyökkäys, voidaan se paikallistaa välittömästi ja korjata ennen kuin se ehtii aiheuttaa tarpeetonta harmia. 

Jatkuvan skannauksen ansiosta sinulla on jatkuvasti käytössäsi yleisnäkymä turvallisuustilanteeseen. Palvelu tarjoaa läpinäkyvyyttä myös muiden käytössä olevien tietoturvaratkaisujen toimivuuteen. Palvelun avulla voidaan varmistua siitä, että käytössä olevat tietoturvaratkaisut toimivat sekä oikein että tehokkaasti. Palvelumme varmistaa myös, että kaikki mahdolliset ohjelmisto- ja järjestelmätoimittajien tekemät korjaustoimenpiteet toteutetaan sovitulla tavalla ja aikataulussa.

Markkinoiden kehittyneimmän skannauspalvelun avulla saat puolueettoman kuvan tietoturvasi tilanteesta. Palvelumme tuotetaan edistyksellisellä Rapid7-teknologialla. 

Haavoittuvuuksien riskit liiketoiminnalle

Tiedon puute omasta ympäristöstä altistaa hyökkäyksille. Nykyiset infrastruktuurit ovat monimutkaisia yhdistelmiä eri käyttöjärjestelmistä, laitteista sekä sovelluksista, kuten esimerkiksi tulostimet, WLAN-laitteet, kytkimet, iLO ja iDRAC. IT-ympäristön palvelut voivat sijaita omien konesalien lisäksi myös julkisissa pilvipalveluissa. 

Useat hyökkäykset toteutetaan haavoittuvuuksia hyväksikäyttämällä tietoturva-aukkoja kuten nollapäivähaavoittuvuudet tai vanhemmat haavoittuvuudet  (Wannacry, Bluekeep jne.).

Palvelun tärkeimmät ominaisuudet

Cinian haavoittuvuuksien hallintapalvelu mahdollistaa laajan näkyvyyden IT-ympäristön haavoittuvuuksiin riippumatta siitä onko laite, ohjelmisto tai palvelin omassa konesalissa vai pilvipalvelussa.  

Perustuen palvelun tuottamaan tietoon, saat selkeän näkymän koko ympäristön haavoittuvuuksista luokiteltuna riskien tai haavoittuvuuksien väärinkäytöksen helppouden mukaan. Riskien tunnistaminen ympäristöstä auttaa riskien hallinnassa ja ohjaa resurssien kohdistamista sinne, minne hyökkäykset todennäköisemmin kohdistuvat. Palvelu tuottaa myös korjausehdotukset löydetyille haavoittuvuuksille.

Palvelun sisältö

 • Sisäverkon skannaus
 • Ulkoverkon skannaus
 • InsightVM –agentti endpointeille
 • Global Threat Correlation
 • Raportointi
 • Riskien katekorisointi
 • Discovery Scanning
 • Alustariippumaton asennus
 • Iso määrä raporttipohjia

Cinian haavoittuvuuksien hallintapalvelu tukeutuu markkinoiden parhaisiin teknologioihin. Yhdistämällä tekonologiat Cinian osaamiseen ja toimintamalleihin tuottamme kattavan kuvan IT-ympäristön haavoittuvuuksista.  

Cinia Cyber Rating -palvelu

Helposti tulkittavaa dataa ulospäin näkyvistä kyberriskeistä

Organisaatioiden tietoturvallisuuden riskitasoa voidaan arvioida useasta eri näkökulmasta, mutta keskeistä on huomioidan kokonaisuus.  Tietoturvan riski-indeksillä näet organisaatiosi ulkoisen uhkan tason.  

Cinia Cyber Ratings -palvelu tuottaa ymmärrettävää ja helposti tulkittavaa dataa organisaatiosi ulospäin näkyvistä riskeistä, kuten vuotaneista tunnuksista, väärin konfiguroiduista sovelluksista tai epäilyttävää liikennettä sisältävistä IP-osoitteista.

Data yhdistetään automaatiikalla ja algoritmeilla helposti ymmärrettävään muotoon, josta riskien kasvua voidaan tarkkailla. Erillisten raporttien lisäksi voit tarkastella dataa ja seurata hälytyksiä käyttöliittymän kautta. Palvelun avulla saat kokonaiskuvan oman toimintaympäristösi ulospäin näkyvään tilanteeseen sekä mahdollisuuden arvioida myös kumppaniorganisaatioiden tasoa.

Kyberriskit

 

Cinia Cyber Rating -palvelun ominaisuudet

 • Helposti ymmärrettävä kyberturvaindeksi ja metriikka
 • Tietomurtoriskien pienentäminen
 • Ulkoisten riskien tunnistaminen 
 • Automaattinen ulkoisten riskien monitorointi
 • Kolmansien osapuolien riskien kartoitus
 • Automaattiset tietoturvaskannaukset
 • Riskien alakohtainen vertailu
 • Tietoturvakumppanuus

Cinia Cyber Rating -palvelu tarjoaa kokonaiskuvan toimintaympäristösi ulospäin näkyvään tilaan. 

Kuinka toimimme?

Alkutilanteen kartoitus
 • Tarkistamme nykyiset tietoturvaratkaisusi ja -konfiguraatiosi sekä yleisen kyberturvallisuustasosi ja annamme konkreettisia ehdotuksia kyberturvallisuuden kehittämiseksi
 • Kartoitamme organisaatiosi kyberturvallisuuden lähtötason
 • Tunnistamme ja valitsemme yhdessä tarpeitasi vastaavat ratkaisut
 • Sertifioidut asiantuntijamme rakentavat ja testaavat valitut ratkaisut.
Ylläpito, jatkuva palvelu
 • Sertifioidut asiantuntijamme ylläpitävät ja seuraavat integroitujen palveluiden toimintaa
 • Reagoimme mahdollisiin poikkeavuuksiin välittömästi
 • Pidämme järjestelmät aina ajan tasalla ja parhaiden käytäntöjen mukaisina
 • Teemme globaalien tietoturvauhkien muutosten raportointia ja järjestelmäpäivityksiä tarvittaessa 24/7.
Kehitys, jatkuva palvelu
 • Kehitämme järjestelmiä ja palveluita jatkuvasti yhdessä asiakkaan kanssa  
 • Toteutamme kyberturvallisuusuhkien muutoksiin liittyviä kehitysprojekteja
 • Pidämme asiakkaan kanssa säännöllisesti raportointi- ja kehitystapaamisia, joissa käydään läpi mm. tietoturvatapahtumia ja tilannekuvia asiakkaaan turvallisuusympäristöstä, globaalien uhkien tunnistusta, ratkaisujen päivitystarpeita sekä kehitystiekarttaa.

Tutustu palveluihimme

Ota yhteyttä, autamme mielellämme!

Tuomo Aura Kyberturvallisuuspalvelut +358 400 470 624
Tommi Hakala Kyberturvallisuuspalvelut +358 44 765 4004
Ville Heikkonen Kyberturvallisuuspalvelut Puhelin +358 50 550 5221
Toni Heino Kyberturvallisuuspalvelut +358 44 555 3595
Jarno Kari Kyberturvallisuuspalvelut +358 44 538 8203
Timo Mäkinen Kyberturvallisuuspalvelut, Myyntijohtaja Puhelin +358 50 506 3780
Mika Sydänoja Kyberturvallisuuspalvelut Puhelin +358 40 136 2877

Kuinka voimme auttaa?

Kerro haasteesi tai kysymyksesi yhteydenottolomakkeella. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!
Ota yhteyttä