Avoimet työpaikat

Koodaava ohjelmistoarkkitehti (Helsinki tai Tampere)

Cinia

Cinian ohjelmistoratkaisut lyhyesti: Rakennamme asiakaskohtaisia, räätälöityjä ohjelmistoratkaisuja liikenteen ja logistiikan, valmistavan teollisuuden (IoT), turvallisuusalan ja julkisen sektorin toimijoille. Meillä työskentelee yhteensä n. 120 sovelluskehityksen asiantuntijaa Helsingissä, Tampereella ja Jyväskylässä. Liiketoimintamme on kasvavaa ja kannattavaa perustuen pitkäaikaisiin asiakkuuksiin ja korkeaan asiakastyytyväisyyteen.

Tehtävän kuvaus

Haemme joukkoomme kokenutta ohjelmistoarkkitehtiä

Onko sinulla kokemusta teollisuuden, liikenteen, logistiikan ja/tai julkishallinnon järjestelmähankkeista ja projektien läpiviemisestä? Haluatko olla mukana suunnittelemassa kokonaisarkkitehtuuria ja päättämässä siitä, millaisilla ratkaisuilla tuottamasi yhteiskunnallisesti merkittävät palvelut pyörivät? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimme henkilö! Etsimme nyt koodaavaa ohjelmistoarkkitehtiä toimipisteellemme Helsinkiin tai Tampereelle.

Tehtävän kuvaus

Ensimmäisenä kehityksen kohteenasi on Cinian loppuasiakkaalle Azure-ympäristöön toteutettava IoT-alustaratkaisu. Roolissa vastaat teknisten vaatimusten tarkentamisesta sekä niihin pohjautuvasta arkkitehtuurisuunnittelusta. Osallistut lead kehittäjänä myös koodaamiseen osana n. 5 hengen ketterää tiimiä. Jatkossa osallistut myös muiden eri kokoisten projektien kehittämiseen hyödyntäen vahvuuksiasi joko kokonaisten järjestelmien tai niiden osa-alueiden arkkitehtuurivastuussa.

Tehtävänäsi on suunnittella pitkän elinkaaren sovelluksia, esimerkiksi IoT-projekteja, järjestelmäintegraatioita tai kokonaan uusia, räätälöityjä toteutuksia asiakkaillemme (katso lisää asiakastarinoistamme). Olet valitsemassa toteutusteknologioita ja osallistut kehitystyöhön yhdessä tiimin kanssa. Työ on monipuolista vaihtelevien projektien myötä ja mahdollistaa myös oman osaamisen kehittämisen. Rooli on ammatillisesti haastava ja liiketoiminnallemme keskeinen.

Tehtävä edellyttää seuraavanlaista osaamista:

 • Vähintään 5 vuoden osaaminen backend-kehityksestä open source -teknologioilla (Java, Spring Boot, Kotlin tms) 
 • Käytännön kokemusta sovellusarkkitehtuurin suunnittelusta (esim. mikropalvelut, serverless
 • Käytännön kokemusta järjestelmäkehityksestä Azure-ympäristöön (Azure Devops, Azure IoT Hub jne) 
 • Erinomaiset kommunikointitaidot


Miksi meille?

​Cinian Ohjelmistoratkaisut -yksikössä pääset osaksi rentoa, lämminhenkistä ja erittäin osaavaa, n. 120 työkaverin yhteisöä, jossa arvostetaan työn ja vapaa-ajan tasapainoa. Toteutamme omaan näkemykseemme ja arkkitehtuuriosaamiseemme perustuvia sovelluksia teknologioilla, joiden valitsemiseen tiimit itse osallistuvat. Rakentamamme ohjelmistoratkaisut palvelevat ammattilaiskäyttäjiä teollisuudessa, liikenteen ja logistiikan alalla, terveydenhuollossa ja julkisella sektorilla. Hyödynnämme pitkälle hiottuja ketteriä prosesseja ja automatisoituja DevOps-ympäristöjä, jotka tekevät työskentelystä mielekästä, tuottavaa ja palkitsevaa. 

Normaalioloissa työskentelemme joustavasti pääasiassa omalta toimistoltamme käsin. Nyt korona-aikana työskentelemme etänä ja tavoitteenamme on, että jatkossa suosimme hybridimallia etätyön suhteen. Panostamme viihtyisään ja yhteisölliseen työpaikkakulttuuriin. Teemme työtä sitoutuneesti, toisiamme arvostaen ja tukien. Kehitämme yhteisiä toimintamallejamme jatkuvasti ja panostamme myös kehittäjiemme osaamisen kehittymiseen esimerkiksi tukemalla kouluttautumista ja järjestämällä säännöllisesti tech-iltoja yms.

Saat työstäsi hyvän korvauksen ja Cinian laajat työsuhde-edut, joita myös kehitämme jatkuvasti. Etuihimme kuuluu mm:

 • Joustava työaika ja muut arkea helpottavat yksilölliset työajan järjestelyt
 • Modernit työvälineet ja työtilat
 • Lounasetu
 • Tuki liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin
 • Kattava sairauskuluvakuutus
 • Sairaan lapsen hoitopalvelu
 • Harrastekerhot
 • Yrityksen kannustinohjelmat ja -palkkiot

Kiinnostuitko?

Jätä hakemus, jossa kerrot osaamisestasi sekä toiveistasi työtä ja roolia kohtaan. Kuulemme mielellämme taustoistasi, erityisesti aiemmista projekteistasi sekä teknologiapinostasi. Meitä kiinnostaa myös se, millaisia tehtäviä haluaisit päästä tekemään ja millaisissa projekteissa olet parhaimmillasi. Lisätietoja tehtävästä antavat liiketoimintajohtajat Kimmo Alamartimo, +358 40 552 9204 (Helsinki) sekä Moni Banerjee, +358 50 387 2925 (Tampere), etunimi.sukunimi@cinia.fi. 

Hae heti - luemme hakemuksia läpi hakuajan ja saatamme olla yhteydessä sopiviin henkilöihin jo ennen hakuajan päättymistä.

#ohjelmistoratkaisut #ohjelmistokehitys #ohjelmistoarkkitehti

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Työn laatu

Kokopäiväinen

Sijainnit

Helsinki, Tampere

Hakuaika

12.03.2021 - 30.04.2021