Tilaa uutiskirjeemme
Tilaa uutiskirjeemme

TURVALLISUUS JA TERVEYS

Ketterästi moderneja ratkaisuja terveydenhuoltoon

Cinia toimittaa terveys- ja hyvinvointialalle räätälöityjä ratkaisuja laadunseurannan, raportoinnin, toiminnanohjauksen ja omahoidon tarpeisiin. Tuntemuksemme sairaaloiden järjestelmäympäristöstä, rajapinnoista (esimerkiksi Kanta, HL7), hoitoprosesseista sekä potilastietojen käsittelystä antavat erinomaiset lähtökohdat uusien ratkaisujen toteuttamiseen.

Sairaaloiden ja lääkäriasemien ohella asiakkaitamme ovat terveysteknologiaa ja ohjelmistoja kehittävät yritykset, joille toimimme luotettavana tuotekehityskumppanina. Tunnemme jo valmiiksi alan keskeisiä standardeja ja vaatimuksia, jonka yhteistyön käynnistäminen on nopeaa ja sujuvaa.

Cinialla on pitkä kokemus tietojärjestelmien kehittämisestä yhteistyössä lääkärien ja hoitohenkilökunnan kanssa. Kehittämämme Kardio-sydäntietojärjestelmä on käytössä useissa sairaanhoitopiireissä ja yhdessä asiakkaidemme kanssa kehitämme uusia tuotteita muille erikoissairaanhoidon alueille. Niiden avulla terveydenhuollon toimijat voivat tehostaa ja seurata toimintaansa, vertailla hoidon onnistumista ja tuloksia sekä parantaa ja nopeuttaa raportointia.

Cinian kehittämässä alustaratkaisussa on valmiit liitynnät moniin sairaanhoidon järjestelmiin ja potilastietojen hakemiseen. Lisäksi vanhojen järjestelmien rekisterit ja tiedot voidaan siirtää helposti uuteen laadunseurannan ratkaisuun.

Tuotamme sairaalaympäristöihin myös ICT-ympäristöjen ja palveluiden jatkuvaa mittausta ja valvontaa cEye-tuotteellamme.

Turvallisuus toiminnan keskiössä

Useita Cinian asiakkaita yhdistää turvallisuuden merkitys toiminnassa ja se on myös Cinian toiminnan keskiössä. Tuotamme tietoturvallisia ja luotettavia ohjelmisto- ja yhteyspalveluja viranomaisille sekä erilaisille huoltovarmuuskriittisille yrityksille mm. teollisuuden, energia-alan, joukkoliikenteen ja telekommunikaation toimialoilla.

Ratkaisuillamme tuotetaan reaaliaikaista tilannekuvaa, mahdollistetaan tehokas kenttäjohtaminen sekä ohjataan toimintaa poikkeusoloissa. Tuotamme luotettavat ja nopeat tietoliikenneyhteydet sekä reititämme liikenteen tarvittaessa kokonaan julkisen verkon ulkopuolella. Lisäksi valvomme ympäristöjä ja tuotamme operointipalveluja 24/7-toimivasta palvelukeskuksestamme.

Cinian Lioncloud on moderni pilvipalvelu, joka on rakennettu erityisesti tietoturvallisuus huomioiden. Se tarjoaa kapasiteettiratkaisut asiakkaille, joille on tärkeää että palvelut tuotetaan kotimaassa ja data tallennetaan Suomen graniittiin.