Turvallisuus ja terveys

Terveydenhuollon modernit tietojärjestelmät

Terveydenhuollon toimialalla Cinia auttaa asiakkaitaan kehittämään tietojärjestelmiään käyttäjälähtöisempään ja joustavampaan suuntaan. Tavoitteenamme on tuoda terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön työkalut, jotka tukevat ja tehostavat hoitotyötä ja vähentävät järjestelmien vaatimaa ylimääräistä hallinnollista työtä. Tässä meitä auttaa pitkä kokemuksemme työskentelystä lääkäreiden ja muun hoitohenkilökunnan kanssa sekä rautainen osaamisemme teknologioista ja digitalisaatiosta. Lue lisää palveluistamme ja kokemuksestamme.

Turvallisuus toiminnan keskiössä

Useita Cinian asiakkaita yhdistää turvallisuuden merkitys toiminnassa ja se on myös Cinian toiminnan keskiössä. Tuotamme tietoturvallisia ja luotettavia ohjelmisto- ja yhteyspalveluja viranomaisille sekä erilaisille huoltovarmuuskriittisille yrityksille mm. teollisuuden, energia-alan, joukkoliikenteen ja telekommunikaation toimialoilla.

Ratkaisuillamme tuotetaan reaaliaikaista tilannekuvaa, mahdollistetaan tehokas kenttäjohtaminen sekä ohjataan toimintaa poikkeusoloissa. Tuotamme luotettavat ja nopeat tietoliikenneyhteydet sekä reititämme liikenteen tarvittaessa kokonaan julkisen verkon ulkopuolella. Lisäksi valvomme ympäristöjä ja tuotamme operointipalveluja 24/7-toimivasta palvelukeskuksestamme.